Captan Price
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam peki gaming gen tr güvenebilirmiyim ?hocam o sistemin psu su çok kötü ayrıca ram 8gb maalesef 16 değil yani
hocam peki gaming gen tr güvenebilirmiyim ?hocam o sistemin psu su çok kötü ayrıca ram 8gb maalesef 16 değil yani
evet hocam güvenilirhocam peki gaming gen tr güvenebilirmiyim ?
tamam hocam.evet hocam güvenilir
Başlıkta 16 yazdığı için kontrol etme ihtiyacı duymamıştım ama 8 miş. Ama indirim kovalayarak sonradan eklenilebilir gibi. Ayrıca psunun sıkıntısı nedir tam olarak (meraktan soruyorum).hocam o sistemin psu su çok kötü ayrıca ram 8gb maalesef 16 değil yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
rica ederim hocam aslında daha iyi pc ler bulunur ama hazır sistem fiyatları bile tavan yapmış
Reis o sistemin psu kötüsü hangi anlamda kötü veya ne gibi problem & soruna yol açabilir ?hocam o sistemin psu su çok kötü ayrıca ram 8gb maalesef 16 değil yani
rica ederim hocam aslında daha iyi pc ler bulunur ama hazır sistem fiyatları bile tavan yapmış
hocam açıkçası bana wattı düşük geldi problem yapmaz demi ?evet hocam güvenilir
forumda çok mağdur olanlar oldu o psu yu kullananlardan içerisinde 2012 den kalma eski yapıya sahip güncel bir psu değil maalesef ve koruması azBaşlıkta 16 yazdığı için kontrol etme ihtiyacı duymamıştım ama 8 miş. Ama indirim kovalayarak sonradan eklenilebilir gibi. Ayrıca psunun sıkıntısı nedir tam olarak (meraktan soruyorum).
forum.donanimarsivi.com
Reis o sistemin psu kötüsü hangi anlamda kötü veya ne gibi problem & soruna yol açabilir ?
yok hocam sıkıntı olmaz yeterli bir watt a sahiphocam açıkçası bana wattı düşük geldi problem yapmaz demi ?
Anladım doğrudur, tabii kronik sorunlar veya problemli ürünler,hatalar vardır ama ben genel olarak şu teknoloji işinin biraz şans işi olduğunu düşünüyorum kulaklık & klavye & mouse dan tutun bilgisayar parçalarına kadar birçok marka var pahalısı,ucuzu illa ki sorunlar,problemler çıkabiliyor maalesef.forumda çok mağdur olanlar oldu o psu yu kullananlardan içerisinde 2012 den kalma eski yapıya sahip güncel bir psu değil maalesef ve koruması az
Sharkoon 550W/650W 80+ SHP V2 Alınır Mı? 80+ Sertifikası Gerçek Mi?
Değerli dostlarım bu yazımda piyasada yaygın bir şekilde bulunan fiyat performans anlamında sürekli karşımıza çıkan Sharkoon'un 2. Nesil SHP model 650W 80+ PSU'su hakkında konuşacağım. Aman haa hata yapıp sakın SHP V1 almayın! Sharkoon SHP V1: Güvenlik ve Sertifika anlamında V2 modelinden epey...forum.donanimarsivi.com
yok hocam sıkıntı olmaz yeterli bir watt a sahip
Bu çok pahalı değil mi gg1 ide alıp ille dert ediliyorsa üste para verip psu anakart degisilebilir yine bu paralara gelmezAlıntıyı görüntüle
Pahalı gibi, ancak bu piyasada benim bildiğim bu var şuan. İşlemci bütçe artarsa 3600 yapılabilir.
1650 Super var yalnız, 1650'ye fark atıyor.Bu çok pahalı değil mi gg1 ide alıp ille dert ediliyorsa üste para verip psu anakart degisilebilir yine bu paralara gelmez
Forum full bu linkle kaynıyor zatenkardeşim çok teşşekür ederim doru dürüs pc bulamamıştım senin sayende buldum.