7.400 Tl yi hak ediyormu

hocam o sistemin psu su çok kötü ayrıca ram 8gb maalesef 16 değil yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rica ederim hocam aslında daha iyi pc ler bulunur ama hazır sistem fiyatları bile tavan yapmış
Başlıkta 16 yazdığı için kontrol etme ihtiyacı duymamıştım ama 8 miş. Ama indirim kovalayarak sonradan eklenilebilir gibi. Ayrıca psunun sıkıntısı nedir tam olarak (meraktan soruyorum).

Başlıkta 16 yazdığı için kontrol etme ihtiyacı duymamıştım ama 8 miş. Ama indirim kovalayarak sonradan eklenilebilir gibi. Ayrıca psunun sıkıntısı nedir tam olarak (meraktan soruyorum).
forumda çok mağdur olanlar oldu o psu yu kullananlardan içerisinde 2012 den kalma eski yapıya sahip güncel bir psu değil maalesef ve koruması az
Reis o sistemin psu kötüsü hangi anlamda kötü veya ne gibi problem & soruna yol açabilir ?

hocam açıkçası bana wattı düşük geldi problem yapmaz demi ?
yok hocam sıkıntı olmaz yeterli bir watt a sahip

forumda çok mağdur olanlar oldu o psu yu kullananlardan içerisinde 2012 den kalma eski yapıya sahip güncel bir psu değil maalesef ve koruması az

yok hocam sıkıntı olmaz yeterli bir watt a sahip
Anladım doğrudur, tabii kronik sorunlar veya problemli ürünler,hatalar vardır ama ben genel olarak şu teknoloji işinin biraz şans işi olduğunu düşünüyorum kulaklık & klavye & mouse dan tutun bilgisayar parçalarına kadar birçok marka var pahalısı,ucuzu illa ki sorunlar,problemler çıkabiliyor maalesef.

parva 7.4k.png

Pahalı gibi, ancak bu piyasada benim bildiğim bu var şuan. İşlemci bütçe artarsa 3600 yapılabilir.

bence gelecek diğer sistemleri bekleyin
daha ucuza daha iyisini alırsınız

Geri