Neler Yeni

Öneri 7.500-10.000 telefon önerisi

oyunm

80+
Bütçe
10000
7.500 ile 10.000 arası bir telefon arıyorum. Çok fazla sistem isteyen oyunlar oynamayacağım genelde indie oynuyorum. Youtube, İnstagram gibi platformlarda kasmadan gezmek için bir telefon arıyorum. 5g olursa daha güzel olur ama olmasada sorun olmaz. (lütfen ikinci el telefon önermeyin)

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,212
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Eğer ağır oyunlar oynamayacaksan dediğin gibi bütçeni birazcık aşarak 11500 tl ye s20 fe alabilirsin. Neden ağır oyun cihazı değil onu söyliyim. İçindeki işlemci çok güçlü evet, ama maalesef cihazın termal ısı performansı çok zayıf o yüzden bir oyun telefonu olmaktan çok uzakta. Ve tabi batarya sorunu. Ortalama kullanımda bir günü çıkarıyor gibi. Fakat araya oyun girince zorlanıyor. İndie oyunlar pek güç harcamaz o yönden biraz kurtarır. 3 cü son eksisi güncelleme desteğinin sonlarına yaklaştı ama aslında çok büyük bir sorun sayılmaz. Onun dışında her şey gayet iyi .Burda sadece eksisinden bahsettiğim için kötü gelebilir ama öyle değil. Yakın zaman da annem için aldım o yüzden açık açık eksi yanlarını anlattım bunları bil diye sadece. Başka herhangi bir sorun yaşamadık Amoled Ekran ,120hz ,f/p kamera, genel samsung kalitesi.

oyunm

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer ağır oyunlar oynamayacaksan dediğin gibi bütçeni birazcık aşarak 11500 TL ye s20 fe alabilirsin. Neden ağır oyun cihazı değil onu söyliyim. İçindeki işlemci çok güçlü evet, ama maalesef cihazın termal ısı performansı çok zayıf o yüzden bir oyun telefonu olmaktan çok uzakta. Ve tabi batarya sorunu. Ortalama kullanımda bir günü çıkarıyor gibi. Fakat araya oyun girince zorlanıyor. İndie oyunlar pek güç harcamaz o yönden biraz kurtarır. 3 cü son eksisi güncelleme desteğinin sonlarına yaklaştı ama aslında çok büyük bir sorun sayılmaz. Onun dışında her şey gayet iyi .Burda sadece eksisinden bahsettiğim için kötü gelebilir ama öyle değil. Yakın zaman da annem için aldım o yüzden açık açık eksi yanlarını anlattım bunları bil diye sadece. Başka herhangi bir sorun yaşamadık Amoled Ekran ,120hz ,f/p kamera, genel samsung kalitesi.
hocam bütçeyi çok aşamam realme telefonlara bakıyorum biraz benim annemde de s10 plus var 4.5 5 senedir götürüyor ama çoğu samsung cihazda(sanırım kronik) youtube de bile 1080 p video izlerken rahatsız edici bir sıcaklık veriyor.
Sizce realme 9 pro plus nasıl olur?

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,212
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
hocam bütçeyi çok aşamam realme telefonlara bakıyorum biraz benim annemde de s10 plus var 4.5 5 senedir götürüyor ama çoğu samsung cihazda(sanırım kronik) youtube de bile 1080 p video izlerken rahatsız edici bir sıcaklık veriyor.
Sizce realme 9 pro plus nasıl olur?
Yani bende de s10+ var ama 2k video izlerken bile pek bir sorun yaşmadım. Kılıfında etkisi olabilir tabi. Dediğiniz telefona baktım ama herhangi bir satış linki bulamadım. Nerden almayı düşünüyorsunuz cihazı. Ve fiyatı nedir

oyunm

80+
Yani bende de s10+ var ama 2k video izlerken bile pek bir sorun yaşmadım. Kılıfında etkisi olabilir tabi. Dediğiniz telefona baktım ama herhangi bir satış linki bulamadım. Nerden almayı düşünüyorsunuz cihazı. Ve fiyatı nedir
yanlış yazmışım pro plus değil pro : d

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,212
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
yenilennmiş s10 serisine göz atabilirsiniz.
Realme 9 pro da alınabilir 8k için normal bir fiyat ama ıps ekran olması bir eksiklik .Sizin beklentilerinize kalmış

oyunm

80+
yenilennmiş s10 serisine göz atabilirsiniz.
Realme 9 pro da alınabilir 8k için normal bir fiyat ama ıps ekran olması bir eksiklik .Sizin beklentilerinize kalmış
yenilenmiş telefon almayı düşünmüyorum.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
7.500 ile 10.000 arası bir telefon arıyorum. Çok fazla sistem isteyen oyunlar oynamayacağım genelde indie oynuyorum. Youtube, İnstagram gibi platformlarda kasmadan gezmek için bir telefon arıyorum. 5g olursa daha güzel olur ama olmasada sorun olmaz. (lütfen ikinci el telefon önermeyin)
11K bandına çakarsan şu iyi, dediğin bütçede bildiğim güzel cihaz pek yok.

ConquerorXIV

80+ Gold

oyunm

80+
Realme 9 pro nasıldır?

UmutG48

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Umut Göncü
Eğer ağır oyunlar oynamayacaksan dediğin gibi bütçeni birazcık aşarak 11500 TL ye s20 fe alabilirsin. Neden ağır oyun cihazı değil onu söyliyim. İçindeki işlemci çok güçlü evet, ama maalesef cihazın termal ısı performansı çok zayıf o yüzden bir oyun telefonu olmaktan çok uzakta. Ve tabi batarya sorunu. Ortalama kullanımda bir günü çıkarıyor gibi. Fakat araya oyun girince zorlanıyor. İndie oyunlar pek güç harcamaz o yönden biraz kurtarır. 3 cü son eksisi güncelleme desteğinin sonlarına yaklaştı ama aslında çok büyük bir sorun sayılmaz. Onun dışında her şey gayet iyi .Burda sadece eksisinden bahsettiğim için kötü gelebilir ama öyle değil. Yakın zaman da annem için aldım o yüzden açık açık eksi yanlarını anlattım bunları bil diye sadece. Başka herhangi bir sorun yaşamadık Amoled Ekran ,120hz ,f/p kamera, genel samsung kalitesi.
S20fe alınmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adam sana 10000 bütçem var demiş sen 12k lık telefonu atıyorsun

Son düzenleme:

ConquerorXIV

80+ Gold
S20fe alınmaz

Adam sana 10000 bütçem var demiş sen 12k lık telefonu atıyorsun

evet 12ye çıkmalı o yüzden attım zaten, 2k için senin attığın berbat telefonları mı alsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,631
Üyeler
164,536
Son üye
Aury
Top Bottom