7.5k ya alinir mi bu sistem?

Cocuk tam bir comar letgo da gordum ilani yazdim 20 yasinda velet racon keser gibi parasi bu sifiri 9k kurus inmem vs sinir kat sayim arttirdi

• Kızgın
Reaksiyonlar: GFYT
Cocuk tam bir comar letgo da gordum ilani yazdim 20 yasinda velet racon keser gibi parasi bu sifiri 9k kurus inmem vs sinir kat sayim arttirdi
Serbest piyasa var, size satmadı diye ''çomar'' olmuyor. Terbiyenizi takınmanız daha faydalı bana kalırsa.

Serbest piyasa var, size satmadı diye ''çomar'' olmuyor. Terbiyenizi takınmanız daha faydalı bana kalırsa.
Ben satmadi diye comar demiyorum tamamiyla anlarsaniz demek istedigimi hak verir vermez o size kalmis. Arkadasin konusma uslubuna comar gibi diyorum ben

Ben satmadi diye comar demiyorum tamamiyla anlarsaniz demek istedigimi hak verir vermez o size kalmis. Arkadasin konusma uslubuna comar gibi diyorum ben
Siz yine terbiyenizi bozmayın hocam, bu dönemde böyle insanlar çoğaldı maalesef.

Siz aldınız diye 5k'ya satılmayacak diye bir olay yok, miningden anlamadığınız burdan belli. 5000tl'yi ilk 2 ayda çıkarıp kara geçiyor adam tek kartla, gayette mantıklı. rx580 8gb modeli, 33mh/s bile kazabiliyor, canavar lakabı tabiri caizse doğru olur.
Reis anliyorsan ozaman 6 7 tane al 2 3 ayda kaar yap niye yapmiyonki

Reis anliyorsan ozaman 6 7 tane al 2 3 ayda kaar yap niye yapmiyonki
Ben mining'e karşıyım, şuan mining çoluk çocuğun eline düşmüş durumda. çocuklar hayalini kurduğu sistemi alamıyorsa bana miningden bahsetmeyin.

Alınmaz.

Geçen sene haziranda da2 aldım 5.500 e şuan aynı sistem 10 K gerçekten iyi ki almışım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,983
Üyeler
192,578
Son üye
Skayaa7
Geri