Neler Yeni

70-75 Arasi sistem tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Oğuzhan
Bütçe
75000
Arkadaşlar mevcut sistemimi sattım yeni bir sistem toplamak istiyorum ekran kartı olarak 4070 ti super düşünüyorum ama önerilen islemci 7800x3d piyasada yok onun yerine alabileceğim islemci veya önerebileceğiniz direk hazır sistem var mı ben parça takma olaylarını filan bilmiyorum o yüzden direk hazır sistem alacağım yardımcı olursanız sevinirim bu arada 4080li bir sistem topliyabilirsek daha güzel olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,202
İsim
Murat Orhan
Arkadaşlar mevcut sistemimi sattım yeni bir sistem toplamak istiyorum ekran kartı olarak 4070 ti super düşünüyorum ama önerilen islemci 7800x3d piyasada yok onun yerine alabileceğim islemci veya önerebileceğiniz direk hazır sistem var mı ben parça takma olaylarını filan bilmiyorum o yüzden direk hazır sistem alacağım yardımcı olursanız sevinirim bu arada 4080li bir sistem topliyabilirsek daha güzel olur.
Tek tek toplamayı düşünür müsün?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Oğuzhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Birlestirme yapamam yani çok anlamam o yüzden o işe çok giremiyorum

asko56

80+ Silver

1733408127114.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Oğuzhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim alınabilecek en iyisi bu galiba darboğaz yapar mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayriyeten bu ekran kartı markalarından palit veya inno3d almak mantıklı mı çünkü nerdeyse 4070ti super parasına satılıyor

Son düzenleme:
Top Bottom