Beylikdüzülü
80+
- Reaksiyon skoru
- 18
Yanıma haftada 10 kişi geliyor iş görüşmesine 30 yaşında insanlar hiç bilmedikleri işlere girebilmek için çırak olmak demek öğrenmek demektir öğrenmenin yaşı olmaz yaşın çok genç dert etmene gerek yok iş hayatına girdiğin zaman nvdia 20000 serileri bile çıkmış olurBilmiyorum hocam okusam bile bir tablet alsam simdilik seneye pc fiyatlar dahada pahali olucak ve okurken nasil para biriktiricem anca yazin olmasi lazim ki benim hic tanidigim yok ailem herseyi benden bekliyor herseyi git kendin bul diyorlar yardim ettikleri yok birde ustune surekli akp ovuyolar sonra bugun internetinnsuresi bitti yeniledik 8400 tl tuttu okuyan olmasa internet bile almicam bu oahalilik ne diyor ona ragmen hala akp destekliyir boyle ***** hiri iste heralde boyle bir aile varken okumak mantiksiz olur is hayatina atilicam ama yasim 18 sanayide yada kuyumcu berber gibi zanaat yerlerinde cirak olarak ise alirlarmi bilmiyorum yasim ciraklik icin buyuk ama saniyedense kuyumcu berber gibi meslekler bana daha iyi gibi geliyir bilmiyorum