Öneri 700-2000 TL Klavye Önerisi

gestard

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
2000
Arkadaşlar selam, klavyeye fazla para vermek istemiyorum ama mekanik de istiyorum verebileceğim maksimum tutar 2000 TL ve geceleri ses çıkarmayacak bir klavye istiyorum.Sanırım kırmızı switch oluyor önerinizi bekliyorum.Biraz üstüne çıkabilirim duruma göre.

Arkadaşlar selam, klavyeye fazla para vermek istemiyorum ama mekanik de istiyorum verebileceğim maksimum tutar 2000 TL ve geceleri ses çıkarmayacak bir klavye istiyorum.Sanırım kırmızı switch oluyor önerinizi bekliyorum.Biraz üstüne çıkabilirim duruma göre.
Hocam çok bilginiz yokken niye mekanik diye koşul biçtiniz

iyzico %25(500tl) cashback var

Hocam o indirim bitmemiş miydi?
bayrama özel olanla karıştırıyorsunuz benim dediğim yaza özel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mesela ggtr de ilk sipariş geçerliyken yaza özel %25 geçerli değil
ulugameste %25 geçerli ama ilk sipariş 500tl geçersiz

Anladım hocam, teşekkürler.

Hocam 25 nasil gecerli ss atabilirmisiniz ben goremedim uygulamada

Ekler

• 1000054568.webp
    1000054568.webp
    57.6 KB · Hit: 17
Hocam çok bilginiz yokken niye mekanik diye koşul biçtiniz
Dostum mekanik yazdım ama fikirlerinize açığım yani, mediamarkt'te mekanik klavyeleri denedim yazarken hissiyatı güzel geldi

Hocam indirim de klavye de güzel duruyor da yazısız zor olmaz mı yahu alışığım ama yeni klavyede elim tam oturmayabilir

Dostum mekanik yazdım ama fikirlerinize açığım yani, mediamarkt'te mekanik klavyeleri denedim yazarken hissiyatı güzel geldi

Hocam indirim de klavye de güzel duruyor da yazısız zor olmaz mı yahu alışığım ama yeni klavyede elim tam oturmayabilir
Yazılar alt tarafta

hocam şuan iyzico sanal kartım var, herhangi bir bankadan bu sanal karta para atıp 500 TL indirim ile 1300 liraya bu klavyeyi alabiliyor muyuz ve klavye bu fiyat için nasıldır?

fun60 max

Geri