700-750K Otomobil Önerisi

Reaksiyon skoru
25
Bütçe
750000
Dostlar hepinize iyi forumlar, söylediğim gibi 700-750bin tl fiyat aralığında bir araba bakıyorum. 150bin km altında çok yorulmamış olmalı

Opel Astra J kasa 115 bg 1.6 güzel kombin ancak sanayiye sık sık uğratan bir araçmış maalesef hem kullananlar söylüyor hem de yakın çevrem

1.2 Clio 1.2T arıza açan çok da piyasası olmayan modeli - 1.5dci süper ancak motor ısınana kadar ben işime gitmiş oluyorum her gün böyle olacağından tercih etmiyorum

Toyota Corolla Terra 2005-2006 diğerlerinden eski ama sağlam sorunsuz kontağı çevir git

1.2TSI comfortline polo bu fiyat bandında temiz bulmak biraz zor

gibi araçlara baktım otomatik olması tercih ancak şart değil.
şehir içi kısa mesafe kullanacağım için dizel değil benzinli olması gerekiyor.
Hatchback veya sedan olabilir

Giulietta 1.4 benzinli.

1.2 Clio'ya yağ yakıyor falan deniyor da her arabanın bir sıkıntısı var, ben olsam belirli bir miktardan az yakanını bulur alırdım. TSI'lar onlardan daha sorunsuz bulursan TSI al. Corolla Terra ise dediğin gibi sıkıntısız ama eski, ben olsam almam. Piyasaya bayağıdır bakmadım ama Fiat 500X'ler de konforludur DCT, ZF, Manuel; 1.6MJet, 1.3Mjet ve bayağı fazla benzinli motor seçeneği vardı onlar hakkında fazla bilgim yok.

Hocam öneri için teşekkürler ama maksimum 1.5 sene sonra satacağım aracı yükselteceğim giuliettaları çok öneren görüyorum ama piyasası ve usta bulma konusu biraz zayıf kalıyor sanırım o yüzden düşünmedim onu
1.2 TCE cliodan ve 2006 model toyotadan daha hızlı satarsın emin ol :d ustası az lafınını hangi eş*k ortaya attıysa güzel sallıyor, anadolunun ücra bir köyündeyse ustası yok tabi orası ayrı.

Hocam öneri için teşekkürler ama maksimum 1.5 sene sonra satacağım aracı yükselteceğim giuliettaları çok öneren görüyorum ama piyasası ve usta bulma konusu biraz zayıf kalıyor sanırım o yüzden düşünmedim onu
Zayıf kaldığğı fln yok nereden biliyorsunuz zayıf kaldığını usta olarak? aracıon piyasası öyle.

Zayıf kaldığğı fln yok nereden biliyorsunuz zayıf kaldığını usta olarak? aracıon piyasası öyle.
Bilsem zaten konu açmam hocam :) Sizlerden fikir almak duyduklarımı araştırdıklarımı paylaşmak için açtım konuyu bu şekilde söylemişler başka forumlarda vs

Bilsem zaten konu açmam hocam :) Sizlerden fikir almak duyduklarımı araştırdıklarımı paylaşmak için açtım konuyu bu şekilde söylemişler başka forumlarda vs
Hepsi kulaktan duyma. Çevresinde 1 tane alan satan, kullanan yoktur.

bulabilirsen gulietta çek 1.4 1.6 ikisi de olur

Geri