Çınar Yaşar
80+ Gold
+1Bence Cloud II'nin hala o paralarda onu geçecek bir rakibi yok .
+1Bence Cloud II'nin hala o paralarda onu geçecek bir rakibi yok .
Aslında kaliteli ona lafım yok ama gereksiz pahalı2017 de Türkiye fiyatı 550₺ olan Razer Kraken 7.1 Chroma yı Amazondan 280₺ aldım ve 5 günde gelmişti aşırı iyi idi her konuda ama tek sıkıntısı 2 sene sonra kulak padleri soyulmaya başladı. Ee oda deri pad olmasından kaynaklı ama hiçbir şikayetim yoktu . Ve müziklerdeki bass performansını hiçbir kulaklıkta alamadım. Mikrofon kaliteside çok iyiydi. Keşke bulup yine alabilsem ama maalesef bulamıyorum
+1 ama keşke mikrofonu bir tık daha kaliteli ve yazılımsal programı olsa tam amiral gemisi olurdu benceBence Cloud II'nin hala o paralarda onu geçecek bir rakibi yok .
Apple gibi bir firma ama bazı ürünleri gerçekten kaliteli kullandığım kulakıkta onlardan biriAslında kaliteli ona lafım yok ama gereksiz pahalı
Aynen oyle. Apple gibi kaliteli ama pahalı. SE 2020 5300tlama 2400tl vergi gerci TR de vergi yüzünden pahalı geliyor bize.+1 ama keşke mikrofonu bir tık daha kaliteli ve yazılımsal programı olsa tam amiral gemisi olurdu bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
Apple gibi bir firma ama bazı ürünleri gerçekten kaliteli kullandığım kulakıkta onlardan biri