yalnızbiri01
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 889
az mı yakan araba istiyorsunO ARACI BİLİYORUM HOCAMDA SATARKEN SATMASI SIKINTI OLABİLİR KOLAY SATILMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM
az mı yakan araba istiyorsunO ARACI BİLİYORUM HOCAMDA SATARKEN SATMASI SIKINTI OLABİLİR KOLAY SATILMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM
biraz şans işi aslında ama mazda tanınmış ve satan bir arac değil ve bir arabaya tek özelikleri ile bakmamak gerekir2. mazdam 1. sini 1.5 günde satıldı o fiyatlara doluluk oalrak alabaliceğin nadır araçlardan
kör nokta uyarısından koltuk ısıtma cam buz çözmesine kadar olan bir araç iyice bir araştırın bence
adı varya ondandır .daraba full hasarlı neden öneriyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
arkadaşlar adam ilk aracımı alacağım demiş büyük ihtimal fazla tecrübesi yok bu neden le ilk olarak hecpack ile başlaması gerekir adam zaten 6 ay sonra aracımı değiştirebilirim demiş ilk alışın ve kolay satabileceği bir araç olsun
hocam clio tarjı şeylere dacia stepvaylar fln onlar çok tutuluyor motorlarıda çok iyi 250/300 bin km de bile sıkıntı yaratmaz bu bütçede audi/merso/bmw alınmaz wv belki fırsatlı gelirseO ARACI BİLİYORUM HOCAMDA SATARKEN SATMASI SIKINTI OLABİLİR KOLAY SATILMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM
tabi adı var bi tık ama clio ya ben pek güvenmiyorum şahsen çok dandik bir araçadı varya ondandır .d
hocam clio tarjı şeylere dacia stepvaylar fln onlar çok tutuluyor motorlarıda çok iyi 250/300 bin km de bile sıkıntı yaratmaz bu bütçede audi/merso/bmw alınmaz wv belki fırsatlı gelirse
hocam illa 700 olmasına gerekte yok. ilk arabam olduğu için daha uygun fiyatlı olablir. ilerde değiştireceğim inştabi adı var bi tık ama clio ya ben pek güvenmiyorum şahsen çok dandik bir araç
adı varya ondandır .d
hocam clio tarjı şeylere dacia stepvaylar fln onlar çok tutuluyor motorlarıda çok iyi 250/300 bin km de bile sıkıntı yaratmaz bu bütçede audi/merso/bmw alınmaz wv belki fırsatlı gelirse
kardeşim şu an bütçeni sonuna kadar kullanman daha iyi ne kadar pahalı bir araba o kadar kaarhocam illa 700 olmasına gerekte yok. ilk arabam olduğu için daha uygun fiyatlı olablir. ilerde değiştireceğim inş
2023 1.0 e bindim şehir içi gayet performanslı konfor olarak ortalama ama turbolusuyla rahat 170/180 yapılabiliyortabi adı var bi tık ama clio ya ben pek güvenmiyorum şahsen çok dandik bir araç
benim atığım araç 1.6 çok rahat biner passatlarda bile 1.6 kullanılıyor2023 1.0 e bindim şehir içi gayet performanslı konfor olarak ortalama ama turbolusuyla rahat 170/180 yapılabiliyor
doğru diyonda ufak tefek sürtme v.s olursa değeri düşer gibikardeşim şu an bütçeni sonuna kadar kullanman daha iyi ne kadar pahalı bir araba o kadar kaar
Mazdayi çok severim hatta geçen yıl başında alacaktık fakat Türkiye'den tamamen çekilme kararı aldı o yüzden hem piyasası bitiyor hem parçaları gelmeyecek bu saatten sonra Mazda alınmazmazda 3 2010 ve üstü impresive full bir araçtır araştırın...
Hocam normalde sıfırda bir kaç aya alırım ama ilk araba sıfır arabayı alıp sürtmek istemiyorum olursa yani oda. O yüzden kendimi geliştirmek amaçlı bir araba alıp ilerde zaten değiştirmeyi düşünüyorum. Şuan aklımda 2014 poloşar var 1.6 dizel veya 1.2 benzinlibütçeni artıramaz mısın hocam şuan sıfır almak daha mantıklı en azından bi 150 200 koysan sıfır al