Neler Yeni

Yardım 700 BİN TL ARABA ÖNERİSİ

cgrky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
çağrı
2. mazdam 1. sini 1.5 günde satıldı o fiyatlara doluluk oalrak alabaliceğin nadır araçlardan
kör nokta uyarısından koltuk ısıtma cam buz çözmesine kadar olan bir araç iyice bir araştırın bence

yalnızbiri01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
muhammed samet
2. mazdam 1. sini 1.5 günde satıldı o fiyatlara doluluk oalrak alabaliceğin nadır araçlardan
kör nokta uyarısından koltuk ısıtma cam buz çözmesine kadar olan bir araç iyice bir araştırın bence
biraz şans işi aslında ama mazda tanınmış ve satan bir arac değil ve bir arabaya tek özelikleri ile bakmamak gerekir

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,608
İsim
uwu
araba full hasarlı neden öneriyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşlar adam ilk aracımı alacağım demiş büyük ihtimal fazla tecrübesi yok bu neden le ilk olarak hecpack ile başlaması gerekir adam zaten 6 ay sonra aracımı değiştirebilirim demiş ilk alışın ve kolay satabileceği bir araç olsun
adı varya ondandır .d

O ARACI BİLİYORUM HOCAMDA SATARKEN SATMASI SIKINTI OLABİLİR KOLAY SATILMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM
hocam clio tarjı şeylere dacia stepvaylar fln onlar çok tutuluyor motorlarıda çok iyi 250/300 bin km de bile sıkıntı yaratmaz bu bütçede audi/merso/bmw alınmaz wv belki fırsatlı gelirse

yalnızbiri01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
muhammed samet
adı varya ondandır .d

hocam clio tarjı şeylere dacia stepvaylar fln onlar çok tutuluyor motorlarıda çok iyi 250/300 bin km de bile sıkıntı yaratmaz bu bütçede audi/merso/bmw alınmaz wv belki fırsatlı gelirse
tabi adı var bi tık ama clio ya ben pek güvenmiyorum şahsen çok dandik bir araç

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan
tabi adı var bi tık ama clio ya ben pek güvenmiyorum şahsen çok dandik bir araç
hocam illa 700 olmasına gerekte yok. ilk arabam olduğu için daha uygun fiyatlı olablir. ilerde değiştireceğim inş
adı varya ondandır .d

yalnızbiri01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
muhammed samet
hocam illa 700 olmasına gerekte yok. ilk arabam olduğu için daha uygun fiyatlı olablir. ilerde değiştireceğim inş
kardeşim şu an bütçeni sonuna kadar kullanman daha iyi ne kadar pahalı bir araba o kadar kaar

MauroEmanuel Icardi

80+ Bronze
Hocam kesinlikle Kia Cerato ya bak. Otomatik 1.6 motor ful pakedinde sanruf koltuk isitma vs var. 136hp 300nm tork çok güzel uzuyor vitesi çok iyi geçişleri vs gerçekten binip sürdükten sonra bu arabanın fiyatı diğerlerine göre niye ucuz dersin
Mesaj otomatik birleştirildi:

mazda 3 2010 ve üstü impresive full bir araçtır araştırın...
Mazdayi çok severim hatta geçen yıl başında alacaktık fakat Türkiye'den tamamen çekilme kararı aldı o yüzden hem piyasası bitiyor hem parçaları gelmeyecek bu saatten sonra Mazda alınmaz :( ki çok kaliteli çok güzel arabaları

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
bütçeni artıramaz mısın hocam şuan sıfır almak daha mantıklı en azından bi 150 200 koysan sıfır al

Frkn833

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Furkan
bütçeni artıramaz mısın hocam şuan sıfır almak daha mantıklı en azından bi 150 200 koysan sıfır al
Hocam normalde sıfırda bir kaç aya alırım ama ilk araba sıfır arabayı alıp sürtmek istemiyorum olursa yani oda. O yüzden kendimi geliştirmek amaçlı bir araba alıp ilerde zaten değiştirmeyi düşünüyorum. Şuan aklımda 2014 poloşar var 1.6 dizel veya 1.2 benzinli

Top Bottom