Neler Yeni

Yardım 700 BİN TL ARABA ÖNERİSİ

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
Hocam normalde sıfırda bir kaç aya alırım ama ilk araba sıfır arabayı alıp sürtmek istemiyorum olursa yani oda. O yüzden kendimi geliştirmek amaçlı bir araba alıp ilerde zaten değiştirmeyi düşünüyorum. Şuan aklımda 2014 poloşar var 1.6 dizel veya 1.2 benzinli
polo güzel tercih olur ben de bakıyorum da ekimde 2. el biraz daha rahatlar gibi geliyor. şuan bi düşürüyorlar bi çıkarıyorlar

Frkn833

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Furkan
polo güzel tercih olur ben de bakıyorum da ekimde 2. el biraz daha rahatlar gibi geliyor. şuan bi düşürüyorlar bi çıkarıyorlar
Valla 2014 temiz 650 ye bulunuyor baktım da dolar ufaktan çıkıyor. Araba fiyatlarıda artar diye hemen alasımda var. Bankalar kredi vermiyor evette yinede bizim millet artırır diye aldam mı düşünüyorum. Polo veya egea düşünüyorum şuanlık gibi

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
Valla 2014 temiz 650 ye bulunuyor baktım da dolar ufaktan çıkıyor. Araba fiyatlarıda artar diye hemen alasımda var. Bankalar kredi vermiyor evette yinede bizim millet artırır diye aldam mı düşünüyorum. Polo veya egea düşünüyorum şuanlık gibi
banka aslında kredi veriyor da adamına göre veriyor ailede kredi puanı yüksek biri varsa mutlaka yüksek tutar kredi verir. tabii 3.99-4.10 arası faizi var. tabii sen bilirsin ama favoriye eklediğim araçlar bi 30 40 bin tl iniyor bi 30 40 bin tl artıyor. yani bi dalgalanma var. doların en azından merkez bankası faiz kararına kadar çok da artmayacağını düşünüyorum. o yüzden ben ekim ortasını bekleyeceğim.

Frkn833

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Furkan
banka aslında kredi veriyor da adamına göre veriyor ailede kredi puanı yüksek biri varsa mutlaka yüksek tutar kredi verir. tabii 3.99-4.10 arası faizi var. tabii sen bilirsin ama favoriye eklediğim araçlar bi 30 40 bin TL iniyor bi 30 40 bin TL artıyor. yani bi dalgalanma var. doların en azından merkez bankası faiz kararına kadar çok da artmayacağını düşünüyorum. o yüzden ben ekim ortasını bekleyeceğim.
Bana birde lazım o yüzden alıyorum aslında ekim ortadına en baba 10 20 bin fark eder ama çıkada bilir risk almak istemiyom aslında :)

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,661
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
Lancer, Golf-Polo, İbiza-Leon

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,661
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Furkan
hocam kia cerato 1,6crdi concept plus. temiz 100bin km cıvarı bulursan al geç. hem içi rahat hem donanımı güzel hem sağlam yürüyor
kia ya bulaşmak istemiyorum hocam ya :D ilerde değişeceğim için hızlı satılmaz filan

yalnızbiri01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
muhammed samet
Top Bottom