Neler Yeni

700 Bin tl param var ev almak istiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Yasin
merhaba dostlar
700 bin tl param var 2 aydır tl mevduat faizinde bunu nasıl değerlendiricem bilemiyorum. btc gibi riske girmekte istemiyorum.
bu parayı peşinat olarak sayıp taksitle ev nereden ve nasıl alabilirim? fikri olan var mı?
edit: istanbul bahçelievler civarı ev almak istiyorum

Byte

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Burak B
Yatırım tavsiyesi vermek yasak diye biliyorum. En doğrunu sizin araştırıp, analiz edip öngermeniz gerekir. Dolayısıyla sizin karar vermeniz daha doğru olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Yasin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yatırım tavsiyesi vermek yasak diye biliyorum. En doğrunu sizin araştırıp, analiz edip öngermeniz gerekir. Dolayısıyla sizin karar vermeniz daha doğru olur.
valla çok araştırdım ama kafam bi o kadar karıştı. yatırım tavisyesinden daha çok en mantıklı yol arıyorum çünkü zaten amacım ev alabilmek. btc veya fon tarzı bir yatırım düşünmüyorum sadece taksitle nasıl ev alabilirim

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,292
İsim
.
valla çok araştırdım ama kafam bi o kadar karıştı. yatırım tavisyesinden daha çok en mantıklı yol arıyorum çünkü zaten amacım ev alabilmek. btc veya fon tarzı bir yatırım düşünmüyorum sadece taksitle nasıl ev alabilirim
Hocam Mersindeyim 30 senelik binalar bile 1.5M başlıyor İstanbulda çok çok daha pahalı senin o parayı en kötü 3X-4X yapman lazım.
Altınla gümüşle faizle olacak iş değil o.Peşinat verip taksitle girmeni de gram önermem senelerce kendini borca bağlarsın yediğinden içtiğinden hayat kalitenden kısarsın yıllarca.Faiz çok yüksek çünkü alıp ödenecek tutarlar çok fazla.Biriktirmeye de biriktiremezsin birşeylere bağlayıp bekleyeceksin yada risk alıp bir işe yatırıp o işten kazanmaya bakacaksın benim aklıma başka bir şey gelmedi.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,618
İsim
uwu
o parayı katlaman lazım bu da anladığın yönden ticaret yapman anlamına geliyor bu da çeşitli alanlarda eğer daha gençsen öncelikle en mantıklı bulduğun bir alan üzerine ufak miktar harca nasıl diyeyim şuan mesela instagram sayfası aç düzenli video oluştur 100k takipçin yada etkileşimlerin zirve yaptığı zaman shopier den sayfanla ilgili satışlar yap yada yurt dışında gördüğün ama TÜRKİYE de popüler olmayan birşeyi üstüne katarak piyasaya sal ben bu tarz şeyler düşünüyorum şuan random şarkı atarak sayfa 75 k oldu . deslerimi düzene oturtup kafam rahat şekilde ve risksiz şekilde bu tür şeyler deneyeceğim umarım başarılı oluruz yoksa bu ülkede kısa sürede asla başarılı olamıyorsun şahsen ben hayatımın 20 senesini 1 ev 1 arabaya bağlayamam

Mert

80+ Silver
Ödeme gücüne bağlı alabilirsin. Evi beğen, krediye başvur, onaylanırsa alırsın.

Clayz

80+ Silver
merhaba dostlar
700 bin tl param var 2 aydır tl mevduat faizinde bunu nasıl değerlendiricem bilemiyorum. btc gibi riske girmekte istemiyorum.
bu parayı peşinat olarak sayıp taksitle ev nereden ve nasıl alabilirim? fikri olan var mı?
gecekondu gelmıyor o paraya katlaman lazım ki katlayana kadarda ev fıyatları artar

merhaba dostlar
Bütçeyi 1 milyon civarına yükselt, doğu tarafında ev fiyatları batı tarafına göre daha düşük,doğu tarafında küçük bı ev satın alırsın bütçe biraz yükselirse

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ertugrul yılmaz
O paraya ev bulursan söyle 5 tane alayım 3 milyona bile adam akılı evler yok hocam parayı katlamanız laızm

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,015
İsim
Mehmet Aslan
Çadır bulunur belki :D

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,292
İsim
.
Bütçeyi 1 milyon civarına yükselt, doğu tarafında ev fiyatları batı tarafına göre daha düşük,doğu tarafında küçük bı ev satın alırsın bütçe biraz yükselirse
Doğu tarafında da 1 milyona ev yok.
Alırsın bir o kadar da harcaman gerekir.

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,104
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
eminevime falan baktin mi

Top Bottom