CesarVialpando
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 761
Çoğunlukla oyun ve video için kullanılacak. Ayrıca şarjı da uzun gitmeli. Buna göre bir şey önerirseniz sevinirim.
Ya zaten çoğunlukla Supercell oyunları oynanacak. Çok üst düzey bir şey olmasına gerek yok.Eğer 0 istiyorsan 700 liraya zor bulursun tablet. Bulursun ama hepsi tıraş markalar ve 1 veya 2 GB RAM'li ve 16 GB dahili depolamaya sahip oluyorlar. Paran ile rezil olursun.
Ya zaten çoğunlukla Supercell oyunları oynanacak. Çok üst düzey bir şey olmasına gerek yok.
Yok dostum sağol sıfır alacağız. Kardeşimin ilk defa bir tableti olacak ve ikinci el olmasını istemez.![]()
Tablet Fiyatları - iPad & Tablet PC Modelleri - n11
Tablet ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Tablet çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Bunu önerebilirim ama dediğim gibi pek bir verim alacağını düşünmüyorum ama senin kararın bir ley diyemem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Belki forumun ikinci el sitesinden de bakabilirsin tablet.
Tamamdır dostum anladım. Ben şimdiden hayırlı olsun diyeyim hangi ürünü alacaksanız da güle güle kullanın.Yok dostum sağol sıfır alacağız. Kardeşimin ilk defa bir tableti olacak ve ikinci el olmasını istemez.
Teşekkür ederim.Tamamdır dostum anladım. Ben şimdiden hayırlı olsun diyeyim hangi ürünü alacaksanız da güle güle kullanın.![]()