Buda i5 10600k 5.0ghz 1.275v ile aida64 tesst.İşlemci sıcaklığım 30-35 derece iyi midir?.
Mugen5 Tavsiye ederim sistemi baya ferahlatıyor.forum.donanimarsivi.com
R5 5600x için ben olsam fuma2 alırdım.
Alıntıyı görüntüle
?Buda i5 10600k 5.0ghz 1.275v ile aida64 tesst.İşlemci sıcaklığım 30-35 derece iyi midir?.
Mugen5 Tavsiye ederim sistemi baya ferahlatıyor.forum.donanimarsivi.com
R5 5600x için ben olsam fuma2 alırdım.
Alıntıyı görüntüle
@Second Sisterbu fuma 2 değil mi birde kasama uyumludur değil mi?![]()
SCYTHE 120+120mm Fuma 2 Scfm-2000 Hava Soğutmalı Işlemci Fanı 2x Fanlı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
SCYTHE 120+120mm Fuma 2 Scfm-2000 Hava Soğutmalı Işlemci Fanı 2x Fanlı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
?
@TechPowerUp sende bakabilirmisin?bu fuma 2 değil mi birde kasama uyumludur değil mi?![]()
SCYTHE 120+120mm Fuma 2 Scfm-2000 Hava Soğutmalı Işlemci Fanı 2x Fanlı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
SCYTHE 120+120mm Fuma 2 Scfm-2000 Hava Soğutmalı Işlemci Fanı 2x Fanlı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
?
Mugen 5 alınmaz bence SE-234 varken. SE-207 + iyi bir macun alınabilir tabi RAM boyutu 3.5 cm üstü değilse çünkü kasa sanırım sınırda destekliyordu SE-207 boyutunu. Fiyatı iyiyse fuma 2 de alınır ama mugen 5 bence alınmaz.İşlemcim Ryzen 5 5600X ekran kartı rtx 3060 dual kasam gt 301
Mugen5 Rev.b mi Fuma2 mi daha iyidir ya da 700 TL'ye daha iyisi varmıdır?
oyundayken kaç derece oluyorDiğer soğutucuları bilmiyorum ama bu forumdaki arkadaşlar bana zamanında SE 234 ü önermişlerdi. Şuan çok memnunum iyi ki de almışım. İşlemcim de seninle aynı
bu kaç dereceye indirir oyundaykenFuma2 bence alınmamalı o bütçede.
![]()
Ä°Ålemci SoÄutucu ve Ä°Ålemci Fanı Modelleri | Gelbura.com
Ä°Ålemci SoÄutucu ve Ä°Ålemci Fanı Modelleri En Uygun Fiyatlar ve Hızlı Kargo ile Gelbura'da.www.gelbura.com
Veya sıvı soğutmalara bakmanızı öneririm. Hava soğutmalar belli bir yere kadar alınmalı
max 62 gördüm bir kere. Genelde 60 altıoyundayken kaç derece oluyor
bu kaç dereceye indirir oyundayken
sen bilirsin senin kararın... Uyup uymaması hakkında kesin bir fikrim yokama ben sanırım fuma 2 alacağım ama uyup uymamasından korkuyorum
Fuma 2' den daha iyi ama kasan ne? Fuma2 dengi SE-234 daha ucuzdur bakabilirsin. Ucuz ve ARGBama ben sanırım fuma 2 alacağım ama uyup uymamasından korkuyorum