Neler Yeni

7000 TL bütçe TKL ve Kablosuz klavye önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Berkay Çakıcı
Bütçe
7000
iyi günler arkadaşlar 7K bütçe ile kablosuz ve TKL klavye arıyorum. Düşüncem ASUS ROG Azoth almak var başka öneriniz var mı?

tywin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Burak
gayet güzel klavye eger custom tarz istersen akko klavyelere bakabilirsin ama marka vs. olsun diyorsan alınabilir

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
Alican ekinci
hocam klavyelerden çok anlamam ama bu aralar forumda akko marka dönüyor.belki hoşuna giden model çıkabilir.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
Mehmetcan İvrendi
Cidden bizim gibi daha zar zor 30-40K PC alanlar varken Böyle Klavye'ye 5-10K para harcayanları görünce Moralim bozuluyor Hocam zaten Hardcore Server'da yaşıyoriz bide siz gelmeyin üstümüze🥲

gunesss

80+
asus rog azoth kullanıyorum, performansı oled ekranı harika ama switchleri beni pek memnun etmedi açıkçası, basım hissiyatını sevemedim bir türlü...

elimde birde aula f75 var, kısa süre onu kullandım, sesi ve performansı çok daha iyi gibi geldi, pil performansı da gayet yeterli gibi geldi
diğer tüm wireless klavyelerin aksine, pil performansı gerçekten çok iyi, basım hissiyatı ve ses de efsane

rog azoth'ta bu mesajı yazarken bile 4 kere çift bastım yanlışlıkla, bu red switch bana yaramıyor...

şunu da söylemeden geçemeyeceğim, rog azoth'da switch değiştirirsen, böyle bir oled ekran, böyle bir pil performansı ile rakibi kalmaz sanırım, ama parası da ona göre tabii

daha önce pek çok klavye kullandım, en büyük sorun bataryalarıydı, sormak istediğin bir soru varsa bi' etiket patlat görünce yanıtlarım

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Berkay Çakıcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence https://wraithesports.com/collections/klavyeler?page=1 buradan al bunlar gayet kaliteli klavyeler hissiyatlarida cok iyi
wraith w75 kablosuz mu hocam ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

asus rog azoth kullanıyorum, performansı oled ekranı harika ama switchleri beni pek memnun etmedi açıkçası, basım hissiyatını sevemedim bir türlü...

elimde birde aula f75 var, kısa süre onu kullandım, sesi ve performansı çok daha iyi gibi geldi, pil performansı da gayet yeterli gibi geldi
diğer tüm wireless klavyelerin aksine, pil performansı gerçekten çok iyi, basım hissiyatı ve ses de efsane

rog azoth'ta bu mesajı yazarken bile 4 kere çift bastım yanlışlıkla, bu red switch bana yaramıyor...

şunu da söylemeden geçemeyeceğim, rog azoth'da switch değiştirirsen, böyle bir oled ekran, böyle bir pil performansı ile rakibi kalmaz sanırım, ama parası da ona göre tabii

daha önce pek çok klavye kullandım, en büyük sorun bataryalarıydı, sormak istediğin bir soru varsa bi' etiket patlat görünce yanıtlarım
Kablosuz ne kadar gidiyor hocam ? tahmini bir saat var mı aklında

gunesss

80+
degil galiba youtube da incelemeleri bolca vardir
wraith w75 kablosuz mu hocam ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kablosuz ne kadar gidiyor hocam ? tahmini bir saat var mı aklında
aula f75 - 1-2 hafta kadar kullandım hala %90'dı, %25 rgb açık şekilde, ya yanlış gösteriyor ya da efsanevi bir batarya koymuşlar
azoth - %25 rgb, cycle modu + %25 oled (özel hareketli resim ekli) ortalama olarak 33-39 gün arası kadar gidiyor, ortalama bir kullanıcıdan daha sık klavyeyi kullanıyorum

ayrıca w75 kablolu ve genelde rog azoth'a karşı insanlar magnetic switchli klavyelere yönelmeyi öneriyor ama pil performansı senin için de önemliyse piyasada görebildiğim kadarıyla aula f75, vgn v87 pro (pil performansı duyduğuma göre rgb %25 açıkken 2-3 haftada bir şarja kadar dayanıyormuş yine azotha ve aulaya göre zayıf fakat diğer rgb açıkken 3-5 günde bir şarj edilen klavyelere kıyasla epey iyi) haricinde ben bir alternatif göremedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,189
Üyeler
163,963
Son üye
IRaees
Top Bottom