7000 tl civarı rahat koltuk önerisi

Reaksiyon skoru
6
Bütçe
7000
Merhaba arkadaşlar iyi günler, kendime hem iş hem de oyun için koltuk arıyorum. Önemli olan rahat olması benim için. Günde 10 saat min. vaktim bilgisayar başında geçiyor. Boyum 1.76, kilom 82. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

O fiyata varsa xdrive fırtına oneririm.

hawk fab serisi kendi sitesinde 7700tl yaklaşık 2-3 yıl olmuştur ben alalı herhangi bir sıkıntısı yok hem çalışma hem oyun amaçlı günde yaklaşık 12-13 saat kullandığım oluyor rahatsız etmiyor.

Hocam bunuda alırken denemiştim baya güzeldi

Ekler

• 1000035506.webp
    1000035506.webp
    139.7 KB · Hit: 46
hawk fab serisi kendi sitesinde 7700tl yaklaşık 2-3 yıl olmuştur ben alalı herhangi bir sıkıntısı yok hem çalışma hem oyun amaçlı günde yaklaşık 12-13 saat kullandığım oluyor rahatsız etmiyor.
Hocam bazı konularda ve forumlarda markanın sadece reklamdan ibaret olduğu ve rahatsız olduğu söylenmiş. Kararsız bıraktı beni. Ama sanırım fab v4 alacağım herhalde. Garanti veriyorlar mı ?

Hocam bazı konularda ve forumlarda markanın sadece reklamdan ibaret olduğu ve rahatsız olduğu söylenmiş. Kararsız bıraktı beni. Ama sanırım fab v4 alacağım herhalde. Garanti veriyorlar mı ?
veriyorlar benimki başlarda amortisörden dolayı bir problem çıkartmıştı mesaj atınca evden alıp 2-3 gün sonra yenileyip getirmişlerdi. eğer değişmediyse müşteri hizmetleri güzeldi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,288
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri