Neler Yeni

7000 TL SIFIR EKRAN KARTI ÖNERİ(AMD YOK)

Reav

80+ Silver
Biraz haklı ama wattman olsun driver hataları olsun nw nin dlss de fsr ge göre daha iyi olması flan hak verdim ben arkadaşa
abi ne diyorsun 3 yıl amd ekran kartı laptop 1 ayda rx 6800 kullandım bir hata ile karşılaşmadım harbi bi bitin artık nvidianın tek önceliği tasarım edit tarzı yerlerdeki önceliği bi bitin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

amd almak pişmanlıktır
tabi tabi

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
aMd sEvMiYoM KnK yA DrİvErLaRı KöTüYmÜş Ndİvİa OlSuN KöTü OlSuN
NPC misin kanka en azından bilgisayarım hafif oyun oynarken de kendi kendine çöküp hata ekranına atmıyor. Gider 2. el NVIDIA ekran kartı alır sizle aynı performansı alıp + daha iyi teknolojileri kullanırım :D

Konuya yanıt olarak da, kanka o fiyata anca 3060 8GB falan alabilirsin ama bana kalırsa bence 2. el 3070 al derim. Ben 6.500₺'ye MSI Ventus 3X 3070 OC aldım valla keyfime bakıyorum.

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Tuğra
rx 6700 xt kullanıyorum şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım siz hala fahiş fiyatlara 8gb vram kullanmaya devam edin ha dlls mi diyorsunuz dlls iniz max %30 fps veriyor ve her oyunda yok ha rtx mi diyiyorsunuz her oyun desteklemiyor ve amd de de var
Mesaj otomatik birleştirildi:

şuana kadar dlss yada rtx ihtiyacı duymadım bunlar boşşşşş

alican mansuroğlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
alican mansuroğlu
NPC misin kanka en azından bilgisayarım hafif oyun oynarken de kendi kendine çöküp hata ekranına atmıyor. Gider 2. el NVIDIA ekran kartı alır sizle aynı performansı alıp + daha iyi teknolojileri kullanırım :D

Konuya yanıt olarak da, kanka o fiyata anca 3060 8GB falan alabilirsin ama bana kalırsa bence 2. el 3070 al derim. Ben 6.500₺'ye MSI Ventus 3X 3070 OC aldım valla keyfime bakıyorum.
allah allah oyun neden bende kendi kendine çökmüyor acaba

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
allah allah oyun neden bende kendi kendine çökmüyor acaba
Bilmem acaba tüm AMD ekran kartlarında değil de 4'te 1'inde falan olduğu için olabilir mi? Ne zaman AMD ekran kartı aldıysam hepsi sorunluydu valla uğraşamam tekrardan öyle şeylerle. Teknoloji şans işi derler ama AMD ekran kartı direkt kumar. Bi de en azından NVIDIA'nın daha iyi bir teknolojisi var. RT, DLSS, Broadcast, Shadowplay, Reflex ve belki daha fazla. Şimdi diceksin "E AMD'de de FSR ve ReLive var.", evet var ama ikisi de berbat. AMD'nin DLSS'den daha iyi bir FSR'ye, NVIDIA'dan daha iyi bir video encodera sahip olduğunu düşünen yoktur diye tahmin ediyorum.

alican mansuroğlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
alican mansuroğlu
Bilmem acaba tüm AMD ekran kartlarında değil de 4'te 1'inde falan olduğu için olabilir mi? Ne zaman AMD ekran kartı aldıysam hepsi sorunluydu valla uğraşamam tekrardan öyle şeylerle. Teknoloji şans işi derler ama AMD ekran kartı direkt kumar. Bi de en azından NVIDIA'nın daha iyi bir teknolojisi var. RT, DLSS, Broadcast, Shadowplay ve belki daha fazla. Şimdi diceksin "E AMD'de de FSR ve ReLive var.", evet var ama ikisi de berbat. AMD'nin DLSS'den daha iyi bir FSR'ye, NVIDIA'dan daha iyi bir video encodera sahip olduğunu düşünen yoktur diye tahmin ediyorum.
relive ın berbat olduğuna katılır ama fsr kötü sayılmaz 4 te 1 sorun yaşıyorsa 6600 üstü kartlarda sorun yaşayanlar o 4te1in 10da 1i falandır o sorunlarda 1 2 güncellemeye gidiyor zaten aynı fiyat olsa ndivia alırdım ama hem fazla para verip hemde üstüne performansım düşücekse hayatta ndivia almam

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
relive ın berbat olduğuna katılır ama fsr kötü sayılmaz 4 te 1 sorun yaşıyorsa 6600 üstü kartlarda sorun yaşayanlar o 4te1in 10da 1i falandır o sorunlarda 1 2 güncellemeye gidiyor zaten aynı fiyat olsa ndivia alırdım ama hem fazla para verip hemde üstüne performansım düşücekse hayatta ndivia almam
Saygı duyarım. Ben NVIDIA'nın teknolojilerini kullanan birisi olarak temizden ucuza RTX kartlar bulmayı daha mantıklı buldum. RTX 3070-3070Ti modelleri anlam veremediğim şekilde piyasası aşırı ucuzdu ben de direkt aldım geçtim.

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Tuğra
Bilmem acaba tüm AMD ekran kartlarında değil de 4'te 1'inde falan olduğu için olabilir mi? Ne zaman AMD ekran kartı aldıysam hepsi sorunluydu valla uğraşamam tekrardan öyle şeylerle. Teknoloji şans işi derler ama AMD ekran kartı direkt kumar. Bi de en azından NVIDIA'nın daha iyi bir teknolojisi var. RT, DLSS, Broadcast, Shadowplay, Reflex ve belki daha fazla. Şimdi diceksin "E AMD'de de FSR ve ReLive var.", evet var ama ikisi de berbat. AMD'nin DLSS'den daha iyi bir FSR'ye, NVIDIA'dan daha iyi bir video encodera sahip olduğunu düşünen yoktur diye tahmin ediyorum.
donanım arşivi 8gb ekran kartları hakkında video çekti cevabın orada ;)

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
donanım arşivi 8gb ekran kartları hakkında video çekti cevabın orada ;)
Racon mu kesiyorsun kanka bu nasıl yazma şekli. Alırken zaten 8GB'ın dezavantajını yaşayacağımın ben de farkındaydım hatta o yüzden 3070Ti değil de 3070'e düştüm. Normalde gidip RTX 3080 12GB de koyabilirdim ama öyle de işlemci, anakart, soğutucu gibi bir sürü fiyat arttıran şeyler olacaktı. Napayım sırf 8GB değil de 12GB olsun diye 3070 ile aynı fiyata 3060 12GB mı alsaydım? (2. el piyasası öyle valla)

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Tuğra
Racon mu kesiyorsun kanka bu nasıl yazma şekli. Alırken zaten 8GB'ın dezavantajını yaşayacağımın ben de farkındaydım hatta o yüzden 3070Ti değil de 3070'e düştüm. Normalde gidip RTX 3080 12GB de koyabilirdim ama öyle de işlemci, anakart, soğutucu gibi bir sürü fiyat arttıran şeyler olacaktı.
y0 rac0n kesmiyorum o.O2

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
y0 rac0n kesmiyorum o.O2
8GB ekran kartları da günümüz için hala yeterli olduğunu düşünüyorum zaten. Ben herkes 4GB ekran kartları son mu buluyor diye tartışma yaparken 2GB APU kullanarak geçiniyordum ve şikayetçi de değildim. Şu anda da millet 8GB bitiyor diyor ama yine de 2-3 sene çok rahat devam edecek. Son 1 haftadır bu bilgisayarı kullanıyorum, ondan önce de RTX 2060 Mobile 6GB vardı onda da sorun yaşamadım. Yani VRAM bu dönemimizde +4GB olsa her türlü yetiyor diye düşünüyorum. Oynadığım oyunlar da öyle ağır hikaye oyunları gibi şeyler değil ama Modlu Assetto Corsa, Rust, FH4-5, Ready or Not, Rainbow Six Siege, CS:GO falan oynuyorum ben.

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Tuğra
8GB ekran kartları da günümüz için hala yeterli olduğunu düşünüyorum zaten. Ben herkes 4GB ekran kartları son mu buluyor diye tartışma yaparken 2GB APU kullanarak geçiniyordum ve şikayetçi de değildim. Şu anda da millet 8GB bitiyor diyor ama yine de 2-3 sene çok rahat devam edecek. Son 1 haftadır bu bilgisayarı kullanıyorum, ondan önce de RTX 2060 Mobile 6GB vardı onda da sorun yaşamadım. Yani VRAM bu dönemimizde +4GB olsa her türlü yetiyor diye düşünüyorum. Oynadığım oyunlar da öyle ağır hikaye oyunları gibi şeyler değil ama Modlu Assetto Corsa, Rust, FH4-5, Ready or Not, Rainbow Six Siege, CS:GO falan oynuyorum ben.
evet 4gb da çoğu oyunlarda yeterli bahsettiğimiz 8gb olayı yeni çıkan oyunlar için geçerli

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
evet 4gb da çoğu oyunlarda yeterli bahsettiğimiz 8gb olayı yeni çıkan oyunlar için geçerli
Yani evet şimdi ben gidip GTA 6 çıktığında indirip ayarları fullesem büyük ihtimal ekran kartım bayılır.

Top Bottom