Neler Yeni

7000 TL'ye Direksiyon Seti Önerisi

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
ismail sağlam
Son düzenleme:

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,084
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Ondan dolayı ne kadar pahalı olursa sistemden düşüyüroum 55 bin tl ikisi için bütçem topamı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anladım teşekkürler.
Dediğim gibi benim sıfır olarak minimum önerim G29 olur. Onun daha aşağısındaki setleri satın almak bana göre paranı çöpe atmak olur. İkinci ele yönelebilirsin, G29'u çok daha ucuza bulup bilgisayar bütçeni zorlamamış olursun. Çoğu kişi sıkılıp hemen satılığa koyduğu için uygun fiyata çok temiz ilanlar bulunabiliyor. Hatta ikinci elde 6000 TL civarına Logitech G27 alabilirsin. Kalite ve gerçekçilik açısından G29'dan pek bir farkı yok.

Emir konudan bağımsız logitech dfgt halen alınır mı bilgili bi arkadaşa benziyorsun

@Emir Aydın
Alınabilir. Direksiyon seti hobisine giriş için çoğu kişinin tercih ettiği bir set. Ben de ilk direksiyon setim olan Logitech Momo'dan sonra DFGT'ye geçmiştim ve gayet memnun kalmıştım. 900 derece dönüş açısına sahip ve üstüne üstlük FFB özelliği var. O fiyata rakipsiz diyebiliriz. Sadece direksiyonun arkasındaki vites atmak için koyulmuş tuşlar basmama-çift basma sorununa sahip olabiliyor. Bende vardı ve baya rahatsız ediciydi. Aynı şekilde ortadaki ışıklı korna tuşu da bazen basılı kalıyordu. Alırken bunların olup olmadığını kontrol etmekte fayda var. Korna o kadar önemli değil ancak vites tuşları (kulakçıkları) bir hayli önemli. Tam hızlanırken 2'den 3'e atmak yerine 4'e atınca oyun zevkini bozabiliyor.

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
ismail sağlam
İkinci ele girişmek istemiyorum sıfırda pahalı geliyor bu ikilemde kalmaktan alamıyorum bir türlü

Top Bottom