Neler Yeni

700$ telefon önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Musa Hüseyinli
Bütçe
15000
Merhabalar, öncelikle Japonyadayım o yüzden dolar yazdım.
600 700 dolarlık bşr bütçem var ve yeni bşe telefon almak istiyorum. Telefonda öncelikle edit yapacağım. Gopro10 ile video çekiyorum. O yüzden 4k videoları hızlı bir şekilde render yapıcak bir telefon arıyorum. Eğer olursa kamerası düzgün. İnstagram için reels ve fotoğraf çekicem. Son olarakta arada sırada oyun oynatacak bir telefon arıyorum. Sizce nasıl bir telefon alayım? Biraz daha bütçe kasıp 14 pro almak mantıklı mı? Burada 1k civarı. Kayıt önemli değil

şahin doğan

80+ Platinum
Merhabalar, öncelikle Japonyadayım o yüzden dolar yazdım.
600 700 dolarlık bşr bütçem var ve yeni bşe telefon almak istiyorum. Telefonda öncelikle edit yapacağım. Gopro10 ile video çekiyorum. O yüzden 4k videoları hızlı bir şekilde render yapıcak bir telefon arıyorum. Eğer olursa kamerası düzgün. İnstagram için reels ve fotoğraf çekicem. Son olarakta arada sırada oyun oynatacak bir telefon arıyorum. Sizce nasıl bir telefon alayım? Biraz daha bütçe kasıp 14 pro almak mantıklı mı? Burada 1k civarı. Kayıt önemli değil
Kasıp alabiliyorsan 14 Pro. veya 2. el 13 Pro serisi yada sıfır 13.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Musa Hüseyinli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Iphone dışındaki telefonlar iyi değil mi edit için?

şahin doğan

80+ Platinum
Iphone dışındaki telefonlar iyi değil mi edit için?
Çıktısını almak çok çok uzun sürüyor. Olay senin de bildiğin gibi editi yapmak değil. Birde İnsta için reels vs yi android ile kaliteli çekemezsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Musa Hüseyinli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet aslında edit derken onu kastediyorsum. Şuan çok eski bir telefonla yapıyorum ve çok uzun sürüyor. O yüzden hatta değiştirmek istiyorum.
İphone istiyorum bir yandan ama çok geziyorum çalıbamsından ve ys kırılmasından korkuyorum. Çok dikkat çekiyor iPhone.
Birde ikinci el alırken neye dikkat etmem gerekiyor iphonelarda.

şahin doğan

80+ Platinum
Evet aslında edit derken onu kastediyorsum. Şuan çok eski bir telefonla yapıyorum ve çok uzun sürüyor. O yüzden hatta değiştirmek istiyorum.
İphone istiyorum bir yandan ama çok geziyorum çalıbamsından ve ys kırılmasından korkuyorum. Çok dikkat çekiyor iPhone.
Birde ikinci el alırken neye dikkat etmem gerekiyor iphonelarda.
Kırılması kolay kolay olmaz. Bu iPhone'a özel bir olay değil tabi. Çalınması vs durumunda Bul'u açık tutarsan sorun olmaz. Cihazın parçalarının Orijinal olduğunu, Face ID kontrolü ve pil sağlığı önemli (Pil sağlığı Min %90-95 olsun)

Borders

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Ne desem boş
Amazon Japonya'dan baktım. 766$'a Xiaomi 12T Pro var. Fiyatına göre güzel cihaz.

SD 8 Gen 1 işlemci
120W şarj
120hz AMOLED ekran
200MP OIS kamera
UFS 3.1

Her şeyiyle dolu dolu bir cihaz. Render da yapılır oyun da oynanır gayet güçlü bir işlemcisi var. Burada 27k'dan başlıyor. Neredeyse yarı fiyatına almış olursun.

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
961
İsim
Sercan SAYİT
Ya yeni 13/14 serisi iPhone al çünkü NVME depolama var ya da yeni çıkan Snapdragon Gen 2 işlemcili al çünkü bu işlemcili telefonlarda 256gb ve üzeri depolamalar UFS 4.0 depolama kullanıyor.

Top Bottom