Yardım 700bin₺ kadar alım satımı kolay temiz araba.

Yakıt tüketimi şehir içi max 8 leri görür çekiş konusunda sıkıntı yaşamazsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

0.9 TCE Motor 1.0 a göre daha sorunsuzdur.
3 silindir olmasından dolayı titreme sorunu varmış hissediliyormu o kadare ?

benim gözümde bu bütçenin en hızlı satan arabası 1.3 dizel düşük km egea sedanlar al satı aşırı hızlı piyasasından 20 k altına versen bile 2/3 güne satabileceğin , bakımlarının aşırı ucuz ve kronik sorunu yok . Bizde 2022 model var babam normalde sedan tercih etmez ama servis bakımı 4k ya yaptırılıyor sileceğine kadar değişiyor . şehir içi 5,5/6 lt şehir dışı 4/5 lt ye düşüyor .

Arkadaşlar öncelikle ilk arabam olacak ve 2 senede ancak bu kadar biriktirebildim. Az çok araba bilgim var ama alım satımı kolay olsun istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Ne önerirsiniz?
-Ağır hasar kaydı olmasın
-Değişen olmasın.
-Taksi çıkması olmasın
-Tercihen km yüksek olmasın.
-Beni işe götürüp getirecek istanbul trafiğine dayanabilecek bir araba. İzin günlerinde memleketime ailemi görmeye gideceğim.
Hatasız, Boyasız ve Yüksek Model ve Düsük km'li olarak Egea iyidir. Paket takıntın yoksa Easy alır, sonradan doldurabilirsin. 50 bin civarında rahat bulursun. Bu fiyata sadece ufak tefek cizik ve ezikler olabilir ama Araba'nın sağlığını etkilemez. Sonradan LPG Taktırmak isteyebilirsin ha keza 6 civarı yakar. Yağ konusunda ise Castrol ve Liqui Molly marka (5-40W olması lazım) yağ kullanarlarda Yağ Eksiltme sorunu kalkıyor diye okumuştum YouTubeden.

benim gözümde bu bütçenin en hızlı satan arabası 1.3 dizel düşük km egea sedanlar al satı aşırı hızlı piyasasından 20 k altına versen bile 2/3 güne satabileceğin , bakımlarının aşırı ucuz ve kronik sorunu yok . Bizde 2022 model var babam normalde sedan tercih etmez ama servis bakımı 4k ya yaptırılıyor sileceğine kadar değişiyor . şehir içi 5,5/6 lt şehir dışı 4/5 lt ye düşüyor .
1.3 ler Ağır biraz gibi geldi bana. Bizde 1.4 var, gidisi faln çok doldurmazsan pek bi sıkıntı yok gibi :D Uzun yolda Trip ortalama 6.5 verdi, LPG Lazım gibi 1.4'e :d

1.3 ler Ağır biraz gibi geldi bana. Bizde 1.4 var, gidisi faln çok doldurmazsan pek bi sıkıntı yok gibi :D Uzun yolda Trip ortalama 6.5 verdi, LPG Lazım gibi 1.4'e :d
yazın sonlarında 1.4 vardı lpg ile 120 km yolu 180/195 tl arası yakıyordu

Şefim 0.9 motor nasıl yokuşta sorun çıkarıyor mu veya yakıtı çok yakıyor mu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl hocam hiç kullandınız mı 1.0 veya 0.9 clio yolda düşük mü gücü yakıt tüketimi falan ?
Yokuş olarak felan %100 olarak beklediğinden kat kat daha iyi çıkacaktır fakat düşük hacim düşük yakıt kafasındaysan üzer şehiriçi 8lerde takılıyor uzun yolda 6 çok ekonomik kullanırsan 5 5,5lara belki düşer

2019 yılında aldığım 0.9 clio'yu 90bin küsür km ve 4 yıl sonra ilana koyduktan 9-10 saat sonra sattım. Piyasanın altında bir fiyat da yazmadım. Ederi neyse onu yazdım. Benim aracımdan daha pahalı ilan da vardı, daha ucuz ilan da vardı.

2019 yılında aldığım 0.9 clio'yu 90bin küsür km ve 4 yıl sonra ilana koyduktan 9-10 saat sonra sattım. Piyasanın altında bir fiyat da yazmadım. Ederi neyse onu yazdım. Benim aracımdan daha pahalı ilan da vardı, daha ucuz ilan da vardı.
Clio piyasası aşırı hızlı dün favori eklediğim bugüne satılmış oluyor neredeyse ama 0.9, 1.0 cliolar bütçemi aşıyor yeni modellerinde.

Clio piyasası aşırı hızlı dün favori eklediğim bugüne satılmış oluyor neredeyse ama 0.9, 1.0 cliolar bütçemi aşıyor yeni modellerinde.
0.9 bütçene yetiyor 1.0 motorlar clio 5 oluyor onları alamazsın o paralara

0.9 motorları falan boşverin 1.4 tdi polo alın. 3 silindir ön yargısıyla asla yaklaşmayın 4 silindir 1.3 multijetten daha torklu. bakımını iyi yaparsanız titreme gibi sorunlarıda olmaz. hem şehir içindede az yakar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,483
Üyeler
183,842
Son üye
nemesis060
Geri