Sea of thieves güzeldir.SSD'de 70 gb kaldı ne önerirsiniz oyun olara? Hikayeli olursa daha iyi olur. uygunsa satın alacağım yoksa korsan indiririm
r5 2600x
rx460
Ya ama ben dert ederim ki gece uyuyamam gözüme uyku girmez.knk maks 55-60'a çıkarım işte sen onu dert etme
şu an indirimde zaten ya, DL plat edition 29tl her şey dahil alıcam galibaYa ama ben dert ederim ki gece uyuyamam gözüme uyku girmez.
O zaman yanına bi The Forest da yapıştırabilirsin. Bu oyunları korsan alma zaten indirimde bayağı uyguna geliyorlar.
Tamam dostum sen bilirsin yani şöyle ucuz, zevkli ve uzun süre oynayacaksın diye bu oyun aklıma geldi. Diğer önereceğim oyunlar genelde kısa süren oyunlar.şu an indirimde zaten ya, DL plat edition 29tl her şey dahil alıcam galiba
forest çok oynadım sıktı
Olsun hepsini öner, bu hafta sonuna kadar bitirebileceğim oyunlar olursa güzel olur. Haftaya biraz YKS çalışayımTamam dostum sen bilirsin yani şöyle ucuz, zevkli ve uzun süre oynayacaksın diye bu oyun aklıma geldi. Diğer önereceğim oyunlar genelde kısa süren oyunlar.
OLUM SEN YKS'YE GİRECEKSİN VE BURADA OYUN ÖNERİSİ Mİ İSTİYON LA. Gak la dersine çalış YKS herşeyden daha önemlidir, oyunu Üni de oynarsın. Aaa yakıştıramadım.Olsun hepsini öner, bu hafta sonuna kadar bitirebileceğim oyunlar olursa güzel olur. Haftaya biraz YKS çalışayım![]()