70gb depolama oyun önerisi

BeKo'O

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,430
SSD'de 70 gb kaldı ne önerirsiniz oyun olarak? Hikayeli olursa daha iyi olur. uygunsa satın alacağım yoksa korsan indiririm
r5 2600x
rx460

Dostum SSD de 70 varda en az 20 GB boş kalması gerekmiyor mu? O yüzden biz onu 40-50 GB düşünürsek Dying Light öneririm.

knk maks 55-60'a çıkarım işte sen onu dert etme
Ya ama ben dert ederim ki gece uyuyamam gözüme uyku girmez.
O zaman yanına bi The Forest da yapıştırabilirsin. Bu oyunları korsan alma zaten indirimde bayağı uyguna geliyorlar.

• Hahaha
Reaksiyonlar: baid
Ya ama ben dert ederim ki gece uyuyamam gözüme uyku girmez.
O zaman yanına bi The Forest da yapıştırabilirsin. Bu oyunları korsan alma zaten indirimde bayağı uyguna geliyorlar.
şu an indirimde zaten ya, DL plat edition 29tl her şey dahil alıcam galiba
forest çok oynadım sıktı

şu an indirimde zaten ya, DL plat edition 29tl her şey dahil alıcam galiba
forest çok oynadım sıktı
Tamam dostum sen bilirsin yani şöyle ucuz, zevkli ve uzun süre oynayacaksın diye bu oyun aklıma geldi. Diğer önereceğim oyunlar genelde kısa süren oyunlar.

Tamam dostum sen bilirsin yani şöyle ucuz, zevkli ve uzun süre oynayacaksın diye bu oyun aklıma geldi. Diğer önereceğim oyunlar genelde kısa süren oyunlar.
Olsun hepsini öner, bu hafta sonuna kadar bitirebileceğim oyunlar olursa güzel olur. Haftaya biraz YKS çalışayım :D

Olsun hepsini öner, bu hafta sonuna kadar bitirebileceğim oyunlar olursa güzel olur. Haftaya biraz YKS çalışayım :D
OLUM SEN YKS'YE GİRECEKSİN VE BURADA OYUN ÖNERİSİ Mİ İSTİYON LA. Gak la dersine çalış YKS herşeyden daha önemlidir, oyunu Üni de oynarsın. Aaa yakıştıramadım.

OLUM SEN YKS'YE GİRECEKSİN VE BURADA OYUN ÖNERİSİ Mİ İSTİYON LA. Gak la dersine çalış YKS herşeyden daha önemlidir, oyunu Üni de oynarsın. Aaa yakıştıramadım.
Özür dilerim gökhan abe

Geri