gaming gecesine bakabilrisiniz şimdiMerhabalar kolay gelsin fiyatlar gittikçe artıyor dahada artmadan acilinden sadece 70kyle kasa almak istiyorum yardımcı olur musunuz
çok geç kaldınız artık yapacak bir şey yokHocam baktımda pek doğru düzgün bişey bulamadım fiyatlar hep aynı indirime giren yok
hayır ondan bahsetmiyorum pc işine çok geç kaldınız parçalar uçtu paranız kuş kadar kadı parçaların yanında 5070 li sistem var onu özelleştirebilrsin güzel gibiAma sabahtan beri sitenin içindeyim Okadar sistem seçtim hiç biri indirime girmedi hocam
Çok haklısın peki attığın sistemde neleri değiştirmeliyim sencehayır ondan bahsetmiyorum pc işine çok geç kaldınız parçalar uçtu paranız kuş kadar kadı parçaların yanında 5070 li sistem var onu özelleştirebilrsin güzel gibi
![]()
Majesty | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | GIGABYTE RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
sistemdeÇok haklısın peki attığın sistemde neleri değiştirmeliyim sence
Bi fikrini alabilir miyim bunada az bişey özelleştirseksistemde
anakartı asus b650m-r yap şart vrm sogutucusuz anakart alınmaz
rami patriot 6000 mhz cl 30 olnı seç bunu sonra satın aldıktan sonra internette tek 16 gb olarak arat harici olarak al 32 gb yap yada 2.elden 1 tane aynı ürünün 16 gb ı kovala
başka bir şeye dokunma 62 bin tl 1 tanede ram çözden 70 e yada 72 ye 32 ramli 5070 li 1 tb ssd li makinan olur
anakart b650m-rhttps://www.incehesap.com/vangard-oem-paket-fiyati-48044/#tabs Bu nasıl sence?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bi fikrini alabilir miyim bunada az bişey özelleştirsek