Ekran kartları sıfır Beyazlar çok pahalı anakart sıfır işlemci sıfır kasa ikinci el ram ikinci el alınabilirO kadar para vericek olsam kesin 0 alırdım.
Hocam ekran kartının beyaz olmasına hiç gerek yok. Sadexe kasa ve fanlar güzel gözükse yeter diye düşünüyorum. Siyah beyaz estetik bir şey yapılır gibiEkran kartları sıfır Beyazlar çok pahalı anakart sıfır işlemci sıfır kasa ikinci el ram ikinci el alınabilir
Hocam sizin görüş açınızdan siyah beyaz güzel duruyor derseniz ona göre fiyat sizin için bazı ürünlerde düşebilir daha iyi üründe alabilirsiniz yani direk sıfır da alabilirsinizHocam ekran kartının beyaz olmasına hiç gerek yok. Sadexe kasa ve fanlar güzel gözükse yeter diye düşünüyorum. Siyah beyaz estetik bir şey yapılır gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anakart Olarak Asrock X870 Pro RsHocam öneriniz var mı acaba
Hocam sadece kasa beyaz olsun gerisinin siyah olması önemli değil diye düşünüyorum. Verdiğiniz parçalara bakıyorum şimdiAnakart Olarak Asrock X870 Pro Rs
Ram Olarak Xpg Lexar gibi markalara bak ama 6000 mhz cl 30 olmasına dikkat et
İşlemci 9800x3d olabilir fiyata göre
Kasa Pek fikrim yok
Ekran Kartı Olarak 4070 tı super ex gamer felan bak beyaz olan stokta yok
Ssd olarak Kingston renegadw yada k3000
Psu olarak beyaz bişey bulmak zor
Yanı araştır biraz ornek olsu diye yazıyorum
Lıan Li bakabilirsin yalnız soğutucu artık 360 lık yada enermax 360 lıkHocam sadece kasa beyaz olsun gerisinin siyah olması önemli değil diye düşünüyorum. Verdiğiniz parçalara bakıyorum şimdi
bütçeniz güzel eger 20 k daha koyarsanız efsane 5080 hazır sistem var onu al tertemiz kullan eger bütçeniz max bu ise biraz daha bekleyin derimArkadaşlar sadece kasa olacak şekilde 70 -80 k arasında 4070ti superli + r7 7800x3d ( veya benzer işlemci) kasa önerebilir misiniz? Kasa beyaz renkte olabilme imkanı olursa çok iyi olur. Aynı zamanda taksitli önereceğiniz site varsa yardım ederseniz sevinirim.
Kral kasa beyaz vs farketmiyor inan. full rog strix sistem var inan ne rgbsi açık ne başka bir şeyiHocam sadece kasa beyaz olsun gerisinin siyah olması önemli değil diye düşünüyorum. Verdiğiniz parçalara bakıyorum şimdi
Adamın neredeyse bütçesinin 4 de 1 felanKral kasa beyaz vs farketmiyor inan. full rog strix sistem var inan ne rgbsi açık ne başka bir şeyikasa
ASUS ROG STRIX Helios bu arada
evet pahalı bir kasa belirtmemin sebebi dönüp bakmıyorsun bile.Adamın neredeyse bütçesinin 4 de 1 felan