70’k bandında sistem arıyorum yardımcı olur musunuz
Hocam mesela neleri yükseltmemi önerirsin yardımcı olur musun?fiyatı baya iyi yükseltme yaparak almanı öneririm![]()
MODART-X27 / INTEL Core Ultra 5 225F / ASUS GeForce RTX 5070 12GB / 16GB DDR5 / 500GB M.2 SSD / OEM PAKET |ITOPYA.COM
MODART-X27 / INTEL Core Ultra 5 225F / ASUS GeForce RTX 5070 12GB / 16GB DDR5 / 500GB M.2 SSD / OEM PAKET en uygun fiyat seçenekleri e ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
ram i bi tane daha ekleyip 32 yapınHocam mesela neleri yükseltmemi önerirsin yardımcı olur musun?
ram i bi tane daha ekleyip 32 yapın
işlemciyi 225f yerine 245kf yapın
bide dışarıdan itopyadan almanızı önermem işlemciye iyi bi soğutucu alın normalde intel önermem ama fiyatı çok iyi. işlemci çok ısınıyo güzel bi soğutucu takın
cümleyi saçma kurmuşum kb. itopyadan alma soğutucuyu, bütçene göre soğutabilecek bi sıvı soğutma veya kule tipi al ben kule tipi öneririm. internette bak en mantıklı yerden al. itopyada seçenek az fiyatlar yüksekDışarıdan önermem derken onu anlamadım
Sorun değil hocam peki başka önerebiliceğiniz sistem var mıdır Intel işlemcisine çok soğuk biriyimcümleyi saçma kurmuşum kb. itopyadan alma soğutucuyu, bütçene göre soğutabilecek bi sıvı soğutma veya kule tipi al ben kule tipi öneririm. internette bak en mantıklı yerden al. itopyada seçenek az fiyatlar yüksek
valla bende aynı ve amd işlemcili sistem de var 70k altı 5070 li ama bunun fiyat çok iyiSorun değil hocam peki başka önerebiliceğiniz sistem var mıdır Intel işlemcisine çok soğuk biriyim
Kanka indirim mi olucak gece?kanka aynı bütçede bende arıyorum 3 saat sonrea gaming gecesi geliyor onu bekliyorum veya direkkt bunun anmakarıt değişim alıcam bende https://www.incehesap.com/vangard-o...2385,2198373,38824,32387,32389,192549,2120448