70K’ya Sistem önerisi

fero1907

80+
Reaksiyon skoru
29
70’k bandında sistem arıyorum yardımcı olur musunuz

Hocam mesela neleri yükseltmemi önerirsin yardımcı olur musun?
ram i bi tane daha ekleyip 32 yapın
işlemciyi 225f yerine 245kf yapın
bide dışarıdan itopyadan almanızı önermem işlemciye iyi bi soğutucu alın normalde intel önermem ama fiyatı çok iyi. işlemci çok ısınıyo güzel bi soğutucu takın

Dışarıdan önermem derken onu anlamadım
bide dışarıdan itopyadan almanızı önermem işlemciye iyi bi soğutucu alın normalde intel önermem ama fiyatı çok iyi. işlemci çok ısınıyo güzel bi soğutucu takın

Dışarıdan önermem derken onu anlamadım
cümleyi saçma kurmuşum kb. itopyadan alma soğutucuyu, bütçene göre soğutabilecek bi sıvı soğutma veya kule tipi al ben kule tipi öneririm. internette bak en mantıklı yerden al. itopyada seçenek az fiyatlar yüksek

cümleyi saçma kurmuşum kb. itopyadan alma soğutucuyu, bütçene göre soğutabilecek bi sıvı soğutma veya kule tipi al ben kule tipi öneririm. internette bak en mantıklı yerden al. itopyada seçenek az fiyatlar yüksek
Sorun değil hocam peki başka önerebiliceğiniz sistem var mıdır Intel işlemcisine çok soğuk biriyim

Sorun değil hocam peki başka önerebiliceğiniz sistem var mıdır Intel işlemcisine çok soğuk biriyim
valla bende aynı ve amd işlemcili sistem de var 70k altı 5070 li ama bunun fiyat çok iyi

Senin sistemde özellikler nasıl hocam

itopya normalden daha pahalı yapıyo bazı ürünleri, eğer uyguna bulursa ''GÜVENİLİR'' olan yerlerden (vatan/incehesap vb. vb. mediamarkt) alabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

70’k bandında sistem arıyorum yardımcı olur musunuz
ne için kullancan reis fps/hikayeli oyun/iş/render

valla bende aynı ve amd işlemcili sistem de var 70k altı 5070 li ama bunun fiyat çok iyi
katılıyorum hocam ddr5 ram zamından sonra ve gpu zamların sonrası iyi fiyat

fiyatlar düştü mü şuan bu gaming gecesinde
itopya normalden daha pahalı yapıyo bazı ürünleri, eğer uyguna bulursa ''GÜVENİLİR'' olan yerlerden (vatan/incehesap vb. vb. mediamarkt) alabilir

ne için kullancan reis fps/hikayeli oyun/iş/render

katılıyorum hocam ddr5 ram zamından sonra ve gpu zamların sonrası iyi fiyat

Geri