TKL klavye kullanıyorum 70x30 uygundur değil mi? Çok kararsız kaldım 90x mi alsam mı diyehttps://www.trendyol.com/porge/gami...rontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true onun rakibi olarak bu var yok marka olsun dersen 250ye bulamazsın anca 2.el fln belki
200-250 TL arası sağlam, koku veyahut sökülme yapmayacak mousepad var mı bildiğiniz? Çoğu xrades tarzı bir marka önermiş ama sizlere sormak istedim.
Ben tam boy klavyeyle 70x30 kullanıyorum. Masanın klavye bölümünde 90x40 sığmıyordu zaten. Daha çok hikayeli oyunlar oynadığımdan ve yüksek dpi kullanmaya alışık olduğumdan alan olarak sıkıntı yaşamadım hiç.TKL klavye kullanıyorum 70x30 uygundur değil mi? Çok kararsız kaldım 90x mi alsam mı diye
Müsait olduğunuzda foto atma şansınız var mıdır ona göre alacağım da teşekkürlerSanırım iki yılı aşkın süredir kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim. Dikişleri de gayet güzel.Xrades 24 Model Mouse Pad 70X30 - 90X40 Gaming Oyuncu Mousepad Fiyatları ve Özellikleri
Xrades 24 Model Mouse Pad 70X30 - 90X40 Gaming Oyuncu Mousepad en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Ben tam boy klavyeyle 70x30 kullanıyorum. Masanın klavye bölümünde 90x40 sığmıyordu zaten. Daha çok hikayeli oyunlar oynadığımdan ve yüksek dpi kullanmaya alışık olduğumdan alan olarak sıkıntı yaşamadım hiç.
dandik bir cihazdan atıyorum kasmazsa atıyorumMüsait olduğunuzda foto atma şansınız var mıdır ona göre alacağım da teşekkürler
yüksek dpi için hikayeli oyun oyuncusu olmana gerek yok wolfteam geçmişin olsun yeterliSanırım iki yılı aşkın süredir kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim. Dikişleri de gayet güzel.Xrades 24 Model Mouse Pad 70X30 - 90X40 Gaming Oyuncu Mousepad Fiyatları ve Özellikleri
Xrades 24 Model Mouse Pad 70X30 - 90X40 Gaming Oyuncu Mousepad en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Ben tam boy klavyeyle 70x30 kullanıyorum. Masanın klavye bölümünde 90x40 sığmıyordu zaten. Daha çok hikayeli oyunlar oynadığımdan ve yüksek dpi kullanmaya alışık olduğumdan alan olarak sıkıntı yaşamadım hiç.
Wt baya oynadım hocam sorun yok ozaman bu tam benlik bu 70x30 değil midandik bir cihazdan atıyorum kasmazsa atıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
yüksek dpi için hikayeli oyun oyuncusu olmana gerek yok wolfteam geçmişin olsun yeterli
İlk fotoğraf 2020 Haziran. Diğerlerini şimdi çektim, ufak bir sebepten şuan tam boydan çekemiyorum. Klavye solunda görüldüğü gibi çok hafif tülerme var. Dikiş boyunca az miktarda o tarz oluşmuş sadece 3 yıl gibi bir sürede.Müsait olduğunuzda foto atma şansınız var mıdır ona göre alacağım da teşekkürler
70x30 dimi agam bu? Düz siyah modeli olsa alıcam da hep baskılıİlk fotoğraf 2020 Haziran. Diğerlerini şimdi çektim, ufak bir sebepten şuan tam boydan çekemiyorum. Klavye solunda görüldüğü gibi çok hafif tülerme var. Dikiş boyunca az miktarda o tarz oluşmuş sadece 3 yıl gibi bir sürede.
Teşekkür ederim hocam ben rgb sevmiyorum kapatıyorum hep ama bakıcam sağolunBu ürünü bir inceler misin? Bende bundan kullanıyorum ve çok memnunum. Hemde RGB'li bir pad olduğu için harika duruyor. 7-8 farklı çeşit teması var RGB'nin. Fiyatı da senin fiyat aralığında. Site güvenilir mi diye sorarsan uzun süredir hiçbir sıkıntı yaşamadan alışveriş yaptığım güvenilir bir site. Zaten sitesi Türkiye'nin resmi satış temsilcisi.
Crown Micro CMMP-803 Gerçek Kauçuk,Mikro Dokulu, 7 RGB Modlu Mouse Pad
Crown Micro CMMP-803 Gerçek Kauçuk,Mikro Dokulu, 7 RGB Modlu Mouse Padwww.wobo.com.tr