AfniSoDeadly
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
X3440 islemci oyunda 73-79 arası dolaşıyor 2.8x ghz de
sınırda diyebilirizX3440 islemci oyunda 73-79 arası dolaşıyor 2.8x ghz de
Temuz zaten .d?İdare eder ama fanları temizlemeyi deneyebilirsin.
Temuz ise sorun yok, değerler yükselmedikçe bir şey olmaz.Temuz zaten .d?
alla allaTemuz ise sorun yok, değerler yükselmedikçe bir şey olmaz.
Termal macun yenilemeyi tercih etmelisin bence ortalama değerin 40-55 arası olması lazım oyunda ise 55-75 arası değişebilir bu benim kendi fikrimTemuz zaten .d?
O da yeniTermal macun yenilemeyi tercih etmelisin bence ortalama değerin 40-55 arası olması lazım oyunda ise 55-75 arası değişebilir bu benim kendi fikrim
bu sıcaklarda çok normal. Benimkisi laptop forza oynarlen 92 dereceleri görüyor .dX3440 islemci oyunda 73-79 arası dolaşıyor 2.8x ghz de
oynarken*bu sıcaklarda çok normal. Benimkisi laptop forza oynarlen 92 dereceleri görüyor .d
ozaman kasanın hava sirkülasyonu tam iyi olmaya bilir mesela arkadaşım bugün yeni kasa aldı 4 fan vardı ve kasa ısınıyordu eski kasasında olan 4 fanı'da kasaya taktım 8 fanlı oldu daha optimize çalışıyor hiç ısınma yapmadığını söyledi sende eğer 4 fan falan varsa 6 ya çıkartabilirsin itopya gibi sitelerde tanesi 45 tl olan fanlar seni bu durumdan kurtaracaktır emin ol ama bütçen var ise kesinlikle 4 tane fan al 8 fan olsunO da yeni
Uzay montajozaman kasanın hava sirkülasyonu tam iyi olmaya bilir mesela arkadaşım bugün yeni kasa aldı 4 fan vardı ve kasa ısınıyordu eski kasasında olan 4 fanı'da kasaya taktım 8 fanlı oldu daha optimize çalışıyor hiç ısınma yapmadığını söyledi sende eğer 4 fan falan varsa 6 ya çıkartabilirsin itopya gibi sitelerde tanesi 45 TL olan fanlar seni bu durumdan kurtaracaktır emin ol ama bütçen var ise kesinlikle 4 tane fan al 8 fan olsun
O ekran karti icin 79 derece kötü degil benceBen de oyun oynarken bu değerleri alıyorum ekran kartında. İşlemcim ise daha düşük sıcaklıklarda çalışıyor. Sorunu bir türlü çözemedim.
Ekran Kartı: PNY RTX 3060 8GB (Çift Fan)