Hocam aynı dönemde bende sipariş vermiştim fatura kesilmediği için başvurmadım şimdi o dönem için başvursam kabul edilir mi aceba?326 TL ye hepsiburada dan almıştım iptal edildi THH başvurdum 2 ay içinde beni haklı buldular ve hepsiburada hediye çeki verdi o kulaklığa özel bende aldım 326 TL ye.
Bence direk THH başvurun iyice abarttılar bu indirim işlerini. Önce indirimle satıp yeterince reklam yapınca iptal ediyorlar.
fatura kesilmesine hiç gerek yok hocam. şuan başvurursanız sonuç ne olur bilmiyorum ama deneyebilirsinizHocam aynı dönemde bende sipariş vermiştim fatura kesilmediği için başvurmadım şimdi o dönem için başvursam kabul edilfatura
Umarım ön bilgilendirme formu ve dekont yeterli olurfatura kesilmesine hiç gerek yok hocam. şuan başvurursanız sonuç ne olur bilmiyorum ama deneyebilirsiniz
Başvurmak için geç kalmış olabilirsin ama bi şansını dene istersen.Hocam aynı dönemde bende sipariş vermiştim fatura kesilmediği için başvurmadım şimdi o dönem için başvursam kabul edilir mi aceba?
Hangisini seçmeliyimBaşvurmak için geç kalmış olabilirsin ama bi şansını dene istersen.
ilk baştaki şey dahil baştan 2 olması lazım sözleşmeden dönme dediği şey iade oluyor.Hangisini seçmeliyim
Bende ücret iadesinden dönüp ürünün gönderimi olarak anladım teşekkürlerilk baştaki şey dahil baştan 2 olması lazım sözleşmeden dönme dediği şey iade oluyor.
ben hizmetin yeniden görülmesini seçtim. 4 5 ay önce aynı şey başıma gelmişti. haklı bulundum.Hangisini seçmeliyim
Bende Thh başvurmuştum, 6 ayın dolmasına 1 hafta kala daha yeni gündeme alındı. Sonuçlanmasını bekliyorum umarım haklı bulunurum.326 TL ye hepsiburada dan almıştım iptal edildi THH başvurdum 2 ay içinde beni haklı buldular ve hepsiburada hediye çeki verdi o kulaklığa özel bende aldım 326 TL ye.
Bence direk THH başvurun iyice abarttılar bu indirim işlerini. Önce indirimle satıp yeterince reklam yapınca iptal ediyorlar.
ben hizmetin yeniden görülmesini seçtim. 4 5 ay önce aynı şey başıma gelmişti. haklı bulundum.
6502'yi seçtim ama açıklamaya ürünün aynı fiyat üzerinden satılıp gönderilmesini istiyorum dedim umarım kabul edilirÜrünü istiyorsanız hizmetin yeniden görülmesini seçmelisiniz.