Hb den bana hemen mail gelmişti hesabıma kupon tanıdılar öyle satın almıştım. Maillerini kontrol etmeyi unutma.370 TL'ye almıştım iptal edildi thh birkaç gün önce lehime karar çıkarmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Karar çıktıktan sonra 2 hafta bekleyip öyle pazaryerine yazmak gerekiyor
Malesef thh konularında haksızlık oluyor ben de mağdur olmuştum [Farklı konuda] bana da hep red red red.benim thh de sonuclanmis red vermisler
MerhabaTrendyol ürün için gereken prosedürü içeren mail ve ürün linki yolladı. Ürünü sipariş verdiğimde THH'nin belirlediği tutarın üzerindeki miktar ödeme yöntemine iade edilecekmiş.
Hb iletişime geçti kupon tanımladılar. Kulaklığı aldım kargoda370 TL'ye almıştım iptal edildi thh birkaç gün önce lehime karar çıkarmış.
Karar çıktıktan sonra 2 hafta bekleyip öyle pazaryerine yazmak gerekiyor
Banada red verdiler herşeyi kanıtlı şekilde sunmama rağmenMalesef thh konularında haksızlık oluyor ben de mağdur olmuştum [Farklı konuda] bana da hep red red red.
Biraz şans işi malesef, eğer kanıtlar ve belgeler ile güzelce anlattığın halde red verdilerse benim durumumdasın.
Banada benzer şekilde savunma yaptilar dayaklık firmaBir benim THH red yedi sanıırm fiyat hatası olduğu belli etik değil vs ahlak dersi verdiler birde şehrimdeki diğer thh'ye başvurmalı mıyım ne dersiniz tek ürün için tek başvuru hakkımız mı var?
Hızlı sonuç için merkez THH'ye şeyetmiştim diğerine bir daha mı başvursam siz ne yaptınız?Banada red verdiler herşeyi kanıtlı şekilde sunmama rağmen
Banada benzer şekilde savunma yaptilar dayaklık firma
Saldım ama tekrar başvurabilirim ilçemdeki thh beş para etmez benim mecbur il' üzerinden başvurucam ama şuan kararsızım tekrar başvuru yapmayaHızlı sonuç için merkez THH'ye şeyetmiştim diğerine bir daha mı başvursam siz ne yaptınız?
Aynı somut olaya ilişkin ikinci bir thh başvurusu ile sonuç alamazsınız. Başvurunuz kabul edilse bile ilgili taraf savunmasında daha önce aynı konuya ilişkin kesinleşmiş THH kararıyla savunma yapacağından ve bu kesinleşmiş karar kesin olduğundan şansınız yok. Kesinleşmemiş karara karşı ise yargı yolu tüketici mahkemesidir. Tebliğ tarihinden itibaren 15 gün içinde THH kararında yazılı olan tüketici mahkemesine başvurarak dava açabilirsiniz. Ancak bu davayı kaybetmeniz durumunda karşı tarafın asgari avukatlık ücret tarifesine göre belirlenecek olan ve mahkeme tarafından sizin üzerinize bırakılacak olan vekalet ücreti ve mahkeme masraflarını da ödemek zorunda kalacaksınız. Bu da -15.000 TL civarına denk gelebilir.Hızlı sonuç için merkez THH'ye şeyetmiştim diğerine bir daha mı başvursam siz ne yaptınız?