75 derece sıkıntı çıkartır mı?

Reaksiyon skoru
25
arkadaşlar ben sistemi tak çalıştır yaptım ve warzone 75 derece oynuyorum işlemci ryzen 5 2600(wraith stealth) neden böyle oluyor?

En son ne zaman termal macun değiştirdiniz?

arkadaşlar ben sistemi tak çalıştır yaptım ve warzone 75 derece oynuyorum işlemci ryzen 5 2600(wraith stealth) neden böyle oluyor?
80 e kadar yolu var 80den sonra sıkınıtı çok sorun değil 75 derece

80-85 dereceyi geçmediği sürece sorun olmaz

75 derece normalin bir tık üstü ama zararı olmaz

Dostum anakartın msi olduğunu varsayıyorum ve stock fanla 75 dereceler normal dereceler sorun yok kullanmaya devam edebilirsin.
Ha ben sese de ısıya da takıntılı birisiyim dersen benim eski sistemim gibi manuel voltaj vererek ve bir kule tipi soğutucu alarak ısıları 45 50 derecelere kadar dizginleye bilirsin.
1617951503431.png

evet wrazone oynarken oluyor sadece 75 derece diğer oyunlarda 59-61 arası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet msi
Tamam msi anakartlar voltajı biraz fazla verir işlerini gaantiye almak için sistem stabilitesi bozulmasın çökmesin diye oyun içinde 1.35v kadar yükselir buda ısı demektir. Sorun yok kullanamaya devam edebilirsin.

Tamam msi anakartlar voltajı biraz fazla verir işlerini gaantiye almak için sistem stabilitesi bozulmasın çökmesin diye oyun içinde 1.35v kadar yükselir buda ısı demektir. Sorun yok kullanamaya devam edebilirsin.
ısındığından dolayı performans kaybı yavaşlama felan olmaz dimi bide t6 ultra almayı düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır yani yük dediğim işlemci %90 kullanılıyorsa 75 derece normal.
onu hatırlamıyorum

Geri