caneryılmaz
80+
- Reaksiyon skoru
- 25
arkadaşlar ben sistemi tak çalıştır yaptım ve warzone 75 derece oynuyorum işlemci ryzen 5 2600(wraith stealth) neden böyle oluyor?
80 e kadar yolu var 80den sonra sıkınıtı çok sorun değil 75 derecearkadaşlar ben sistemi tak çalıştır yaptım ve warzone 75 derece oynuyorum işlemci ryzen 5 2600(wraith stealth) neden böyle oluyor?
sistem daha 1 haftalıkEn son ne zaman termal macun değiştirdiniz?
Dostum anakartın msi olduğunu varsayıyorum ve stock fanla 75 dereceler normal dereceler sorun yok kullanmaya devam edebilirsin.arkadaşlar ben sistemi tak çalıştır yaptım ve warzone 75 derece oynuyorum işlemci ryzen 5 2600(wraith stealth) neden böyle oluyor?
evet wrazone oynarken oluyor sadece 75 derece diğer oyunlarda 59-61 arasıYükte 75 ise gayet normal.
evet msiDostum anakartın msi olduğunu varsayıyorum ve stock fanla 75 dereceler normal dereceler sorun yok kullanmaya devam edebilirsin.
Hayır yani yük dediğim işlemci %90 kullanılıyorsa 75 derece normal.evet wrazone oynarken oluyor sadece 75 derece diğer oyunlarda 59-61 arası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet msi
Tamam msi anakartlar voltajı biraz fazla verir işlerini gaantiye almak için sistem stabilitesi bozulmasın çökmesin diye oyun içinde 1.35v kadar yükselir buda ısı demektir. Sorun yok kullanamaya devam edebilirsin.evet wrazone oynarken oluyor sadece 75 derece diğer oyunlarda 59-61 arası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet msi
ısındığından dolayı performans kaybı yavaşlama felan olmaz dimi bide t6 ultra almayı düşünüyorumTamam msi anakartlar voltajı biraz fazla verir işlerini gaantiye almak için sistem stabilitesi bozulmasın çökmesin diye oyun içinde 1.35v kadar yükselir buda ısı demektir. Sorun yok kullanamaya devam edebilirsin.
onu hatırlamıyorumHayır yani yük dediğim işlemci %90 kullanılıyorsa 75 derece normal.