Yardım %75 Klavye Önerisi (Manyetik)

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
2,468
Bütçe
15000
%75 Manyetik switchli sağlam bir klavye istiyorum.

Akko veya Çin markası tercihim değil ama fiyata göre bakabilirim. (Akko klavyem sizlere ömür, daktiloya geri döndüm)

Bütçe sınırı yok. Fikir almak için açtım bu postu. Önerilerinizi bekliyorum.

Akko veya Çin markası tercihim değil ama fiyata göre bakabilirim. (Akko klavyem sizlere ömür, daktiloya geri döndüm)

Bu paralara guzel custom klavye yapilir.

Bu paralara guzel custom klavye yapilir.
Hocam custom klavye konusunda hiç bilgim yok açıkçası. Biraz bakındım da modellere kriterler belirledim gibi.

8000Hz Kablolu (1000Hz Kablosuz özelliği de olabilir ekstra)

Yazılımı çok da kötü olmasın. Nuphy, Wooting, Keychron yazılımları iyiymiş. Onlara biraz yakın olsa yeter. (Akko ile pek tecrübem iyi değil yazılım konusunda) Mchose iyi diyorlar.

%75-80 boyutunda olması kesin gibi duruyor. 80'den sonrası oyun ve yazım için gereksiz büyük gibime geliyor.

Ses konusunda bir şeyler bulunduran (gasket-foam-sesi düşük switch vs) bir klavye olsun.

Fiyat olarak pahalıysa en tepe model (Nuphy WH80 gibi) olsun. Onun dışında fiyatına göre iyi bir model bakıyorum.

Akko almasaydın keşke, bu konudaki yönlendirmede aradığın detaylar mevcut.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: AMYG
Bunu birkaç arkadaşıma sordum kullanan da kendileri yaşamamış ve düzeldi gibi şeyler söylediler.

Şimdilik baktığım klavyeleri şöyle listeledim:

Premium düşündüklerim:
-Nuphy WH80 (Kablolu-Kablosuz 8000Hz/ Alüminyum-ABS Kasa, Profil tuşu ve Volume Knob/ Yazılımı Çok İyi) 13.999 TL

-MCHOSE Ace 68 Turbo (Kablolu 16000Hz/ Alüminyum Kasa, Profil tuşu ve Volume Knob/ Yazılımı İş Görür) 7499 TL

Fiyat-Performans gibi gördüklerim:
-MCHOSE Jet 75 White (Kablolu 8000Hz/ ABS Plastik Kasa/ Yazılımı İş Görür) 3989 TL

-Gameraider K1 HE (Kablolu 8000Hz/ ABS Plastik Kasa / Volume Knob/ Yazılımı İş Görür) 2999 TL

Bunlar dışında bazı modeller de var ama stoğu yok şu anda Türkiye'de.

Yardımcı olabilecek varsa başka modellerle iyi olur.

game raider önermem bomboş kasası jet 75 sorun çıkarabilir demiş arkadaş kullandığım klavyeler arasında %75 formlu hall effect yok ama kullandığım aulalar kasa ve yalıtım konsuunda hep fp oldu markada olarak onu mchose u akkoyu öneririm

game raider önermem bomboş kasası jet 75 sorun çıkarabilir demiş arkadaş kullandığım klavyeler arasında %75 formlu hall effect yok ama kullandığım aulalar kasa ve yalıtım konsuunda hep fp oldu markada olarak onu mchose u akkoyu öneririm
Eyvallah bilgi için. Önceki klavyem Akko'ydu üzerine ayran dökmesem onu kullanmaya devam edecektim de, ne kadar temizlesem de çalışmadı. Kapasitörleri korozyona uğramış galiba. Kullanıcı hatası olduğundan da tamir ettirmeye kalksam PCB'nin parasını isterler şimdi.,

Ondan yeni klavye bakıyorum. Pahalı olacaksa en iyisi olsun, fiyat performans olacaksa da işimi görsün yeterli. Akko yazılımı beni biraz rahatsız etmişti açıkçası. Bir ton bug vardı. Nuphy,Keychron ve Wooting çok iyi diyorlar yazılımda ama hepsi de pahalı.

Ben mchose g75 pro kullanıyorum böyle şeyler yaşamadım hiç, tercih edebileceğiniz bir marka.

Ben mchose g75 pro kullanıyorum böyle şeyler yaşamadım hiç, tercih edebileceğiniz bir marka.
Şeyi soracaktım hocam arkadaşıma sormayı unutmuştum da, MCHOSE yazılımında profil değiştirme FN kombinasyonlarıyla oluyor mu yoksa web driver'dan mı değişmek lazım?

Bende mesela bir oyun bir yazma profili vardı. FN+F9, FN+F10 yapıp değişebiliyordum.

Şeyi soracaktım hocam arkadaşıma sormayı unutmuştum da, MCHOSE yazılımında profil değiştirme FN kombinasyonlarıyla oluyor mu yoksa web driver'dan mı değişmek lazım?

Bende mesela bir oyun bir yazma profili vardı. FN+F9, FN+F10 yapıp değişebiliyordum.
Fn tuşlarıyla oluyor diye biliyorum

kendi klavyeni yapabilirmisin çünkü öyle şeyler popüler olmaya başladı sana parçaları vereyim sen yaparsın

kendi klavyeni yapabilirmisin çünkü öyle şeyler popüler olmaya başladı sana parçaları vereyim sen yaparsın
Hocam hiç anlamıyorum ya klavye yapmaktan. Videoları vs. izlemiştim ama beceremem gibi.

Yapabiliyor olsaydım malzeme olarak ne önerirdiniz ki? Belki gaza gelir yaparım :kekw: %75 istiyorum ama mümkün müdür ki?

Hocam hiç anlamıyorum ya klavye yapmaktan. Videoları vs. izlemiştim ama beceremem gibi.

Yapabiliyor olsaydım malzeme olarak ne önerirdiniz ki? Belki gaza gelir yaparım :kekw: %75 istiyorum ama mümkün müdür ki?
mümkün bunu önermemin sebebi arkadaşıma ben yapmıştım biraz zahmetli oldu ama oldu :kekw: fiyatlar biraz uçuk belirteyim wraithten almıştık hepsini allahtan bir sorun çıkmadı şunu aldık ayrı ayrı değil
bak buna buda yapmış
Post automatically merged:

+ olarak renk ne istersin ona göre tüm bileşenleri aynı önereyim farklı olunca kötü oluyor
Post automatically merged:

vazgeçtim fiyatları görünce hiç yapma en ucuzundan git w75 al daha iyi valla fiyatları uçmuş bunların

Son düzenleme:
Geri