- Konu Sahibi Konu Sahibi
Normal kullanmak için mouse var ben valo csgo R6 oynarken rahat etmek için mouse alıyorum claw tutuyorumHocam arkadaş claw tutuyor bence küçük gelmez.
Normal kullanmak için mouse var ben valo csgo R6 oynarken rahat etmek için mouse alıyorum claw tutuyorumHocam arkadaş claw tutuyor bence küçük gelmez.
Hocam MM711in özelliklerine göre mouse bedava yedek fare niyetine bile alınabilir. Boyutu g102nin kadar. G102 denemişseniz eline uyuyorsa bu da uyar.Normal kullanmak için mouse var ben valo csgo R6 oynarken rahat etmek için mouse alıyorum claw tutuyorum
G 403 hero denedim aralarında çok fark var mıHocam MM711in özelliklerine göre mouse bedava yedek fare niyetine bile alınabilir. Boyutu g102nin kadar. G102 denemişseniz eline uyuyorsa bu da uyar.
G 403 tam olmuştu yada Bi tık büyük claw tutuyorum sorun olmaz benceAlıntıyı görüntüle
Deli gibi fark yok. Elinize az büyük gelmişse g403 hero bu tam oturur.
Bence de çok sorun olmaz.G 403 tam olmuştu yada Bi tık büyük claw tutuyorum sorun olmaz bence
SagolunnBence de çok sorun olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yedek fare niyetine ben de MM711 aldım. Şimdiden hayırlı olsun
hyperx pulsefire haste alın geçin kullanan biri olarak güzel mouse sensörü glorious dan iyiOnun indirimi bitti onun yerine bu alınabilir gibi gözüküyor https://www.itopya.com/glorious-model-o-minus-siyah-kablolu-gaming-mouse_u24361
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam glorious O minus ile karşılaştırırsak hangisi daha iyi ? (Attığınız çok daha iyiymiş 3389 sensörü varmış ancak boyutunun çok küçük olduğunu belirtmem lazım)
Hocam elinize uyacağını düşünüyorsanız MM711 alıp geçin bu bana uymaz dersen Haste al geç.
Alıp sonradan iade edebiliyormuyum itopyada yoksa bi sebep mi olması lazımHocam elinize uyacağını düşünüyorsanız MM711 alıp geçin bu bana uymaz dersen Haste al geç.
Daha önce iade yapmadığımdan bir fikrim yok.Alıp sonradan iade edebiliyormuyum itopyada yoksa bi sebep mi olması lazım
Knk evimde şuan everest sm m9 var ve elime baya küçük geliyor tutuş şeklim claw ama arkadaşım palm Grip diyor Bi bakarmisinizDaha önce iade yapmadığımdan bir fikrim yok.