7500 liram var, ps5 mi almalıyım yoksa pc’mi toplamalıyım?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ps5 stoklara girince 7500 lira civarı oluyor ama zaten ben hâlâ daha paramı biriktirmeye de devam ediyorum. Sizce ps5 mi mantıklı yoksa PC toplamak mı? Eğer PC toplarsam monitörde dahil olmak zorunda çünkü monitörüm yok ayrıca halihazırda bir gaming laptopum da bulunmakta. Sizce hangisi mantıklı?
şimdi ps5 alacaksın oyunları pahalı

şimdi ps5 alacaksın oyunları pahalı

hocam bir oyunu bitirmeden diğerine başlamam zaten. Mesela uncharted alırım onu bitirene kadar para biriktiririm uncharted bitince de call of duty cold war alırım mesela. Takas da yapabilirim ikinci el

ps5 yerine xboxa yönelebilrsin ps5de oyunkar çok pahalı

Bence PS5 al kanka demişsin zaten bi oyuna başlayınca bitiririm diye laptobunda var iyi yeter sana.

PS5 kardeşim kol bitiriyor işi ayrıca kardeşlik yaparsın bir arkadaşınla oyun paylaşırsınız ortak alırsınız oyunları bide plus ta her ay 3 oyun veriyor ayrıca kendilğinden oyunda veriyor

PlayStation Plus Collection’da yer alan tüm oyunlar​

• God of War
  • Final Fantasy XV
  • Fallout 4
  • Mortal Kombat X
  • Bloodborne
  • Monster Hunter World
  • Uncharted 4: A Thief’s End
  • Ratchet and Clanck
  • Days Gone
  • Until Dawn
  • Battlefield 1
  • Detroit: Become Human
  • Infamous Second Son
  • The Last Guardian
  • Batman: Arkham Knight
  • Persona 5
  • Resident Evil 7: Biohazard

Ps5 stoklara girince 7500 lira civarı oluyor ama zaten ben hâlâ daha paramı biriktirmeye de devam ediyorum. Sizce ps5 mi mantıklı yoksa PC toplamak mı? Eğer PC toplarsam monitörde dahil olmak zorunda çünkü monitörüm yok ayrıca halihazırda bir gaming laptopum da bulunmakta. Sizce hangisi mantıklı?
Eğer gaming laptop varsa ps5 daha mantıklı geldi bana

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,966
Üyeler
173,585
Son üye
Taner_Morgan