Neler Yeni

Öneri 7500 TL 3070ti gaming trio alınır mı?

Suleiman Hetfield

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Süleyman Güzey
İlgilendiği Kategoriler
Havacılık, Uzay, Müzik, Sinema, Kitap, Masaüstü Bilgisayar ve Parçaları, Bilgisayar Oyunları, Yazılım,
Arkadaşlar bu fiyata 3070ti almak mı yoksa üzerine ekleme yapıp 4060 almayı beklemek mi mantıklı?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Temiz ise 3070 Ti al o fiyata.

Suleiman Hetfield

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Süleyman Güzey
İlgilendiği Kategoriler
Havacılık, Uzay, Müzik, Sinema, Kitap, Masaüstü Bilgisayar ve Parçaları, Bilgisayar Oyunları, Yazılım,
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkinci el buldum, şirket ofis benzeri bir yer. Benzerlerini satıyorlar. Almak istersem nelere dikkat etmeliyim?

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Efecan
İkinci el buldum, şirket ofis benzeri bir yer. Benzerlerini satıyorlar. Almak istersem nelere dikkat etmeliyim?
kanka 2. el ekran kartı alınırken dikkat edilmesi gerekenler diye bi forum sayfasının belkide abdullah abi emin değilim youtubede videosu var bi bak istersen

Suleiman Hetfield

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Süleyman Güzey
İlgilendiği Kategoriler
Eyvallah, teşekkürler.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

Garantili olmasını tavsiye ederim en azından bi 3 ay falan olsa iyi olur. Onun dışında Superpostion Benchmark ve 3DMark gibi testler ile test ederek kartın durumunu görebilirsin.

Suleiman Hetfield

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Süleyman Güzey
İlgilendiği Kategoriler
Öğrendiğim kadarıyla garantisi yok. Kutu fatura durumunu öğrenmeye çalışacağım. 3DMark testinde 320 Watt'ı zorlamaması ve de 85 90 derece üstüne çıkmaması gerektiğini biliyorum. Bakalım bunlar üzerinde ilerleyeceğim.

Top Bottom