- Bütçe
- 7500
Herkese iyi bayramlar. 2 gün sonra sistem toplayacağım ve anakart konusunda karar veremedim. İşlemcim R5 9600X ya da R7 7700 olacak. 4 RAM slotlu ve Wi-Fi destekli bir anakart arıyorum. Bütçenin 7500 TL'yi pek geçmesini istemiyorum. Bir tane model buldum, sizin önerebileceğiniz başka bir model var mı?
www.akakce.com
www.akakce.com
Aslında gigabyte anakartın özellikleri çok iyi fakat kuşku oluşturdu bende bios düzgün gelirmi ileride bir sıkıntı yaratırmı gigabyte markasına biraz mesafeliyim ayrıca ilerleyen yıllarda belki 3d li işlemcilere geçebilirim bu anakartlar yeter mi? ayrıca thermalright phantom spirit kule tipi soğutucu aldım matx anakartlara uygun mudur?
Asus Tuf Gaming B650M-E Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Tuf Gaming B650M-E Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Tuf Gaming B650M-E Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 6.912,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!
MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 7.329,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!