Mİ 10 ultra çin'e özel bir cihaz olduğu için sıkıntılar çıkarabiliyor mi 11 global daha uyumlu olacaktır kamerada da aşırı bir fark yok son kullanıcı açısından.Xiaomi Mi 11 VS Xiaomi Mi 10 Ultra Camera Comparison! - YouTube
Mi 10 Ultra kamerası daha iyi özellikle videolarda (Xiaomi / Mi 10 Ultra / Xiaomi mi 10 ultra 12/256 GLOBAL EFSANEVİİ SATIŞTA sahibinden.comda - 918181395)
Geri kalan konular Mi 11
Evet aynı fikirdeyim ama video kısmında bariz fark varMİ 10 ultra çin'e özel bir cihaz olduğu için sıkıntılar çıkarabiliyor mi 11 global daha uyumlu olacaktır kamerada da aşırı bir fark yok son kullanıcı açısından.
Yazılım sorunları bir türlü aşılamadı haklısınız fakat amiral gemi modellerinde pek hissedilmiyor xiaomi'nin yazılım tarafında en büyük sıkıntısı rom bi süre sonra şişiyor ve değişik bug'lara neden oluyor 12.5 ile bunu aşacaklarını belirttiler bekliyoruz bakalımXiaomi cihazları düşünüyorsanız yazılımı ile ilgili çok şikayet var yazılımı için önermem.
Fakat kamerası gerçekten yılın en iyi kameralarından diyebilirim.
İphone 11 alabilirsiniz veya Samsung Galaxy S20 bütçenizi arttırabilirseniz S20 Ultrayı kesinlikle öneriyorum.
Xiaomi bu sorunu aşarsa çok tercih edilecek hem fiyatları Samsung un telefonlarına göre çok uygun hemde özellikleri ve kamerası bir hayli güzel.Yazılım sorunları bir türlü aşılamadı haklısınız fakat amiral gemi modellerinde pek hissedilmiyor xiaomi'nin yazılım tarafında en büyük sıkıntısı rom bi süre sonra şişiyor ve değişik bug'lara neden oluyor 12.5 ile bunu aşacaklarını belirttiler bekliyoruz bakalım
Tabide daha güvenilir bence.Kardeşim konuyu anlayamadın herhalde sen? Konu telefon seçimini beğenmedim değil kişiden kişiye göre değişir zaten ben de iphone 11i önerdim ama adama neden apple ın kendi sitesinden 8000e alsın ki? Trendyolda aksesuarsız model 7250tl. Hepsiburada da aksesuarlı model 7400tl. Hem adamın bütçesi 7500tl iken neden bütçesini aşıp boşu boşuna 750 lira versin demi?