Neler Yeni

Çözüldü✓ 7500 TL'ye Koltuk önerisi

Dragonman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ramazan
Bütçe
7500
Merhaba arkadaşlar yeni yıla girmeden bir koltuk almayı düşünüyorum. Bel ve boyun agrısı cekiyorum. Oyuncu koltuklarından bir kaç model ve çalışma koltuklarından da bir model var aklımda. Burada kullandıysanız eger aşagıdaki koltuklardan öneri yapabilirmisiniz hem agrılarımı dindirmesi için hemde fiyat performans açısından günlük 6-10 saat arası vakit geciriyorum bilgisayar başında ve dik oturmayı bazen beceremiyorum alışkanlıktan dolayı yamuk oturuyorum gibi bişey oluyor dik oturdugumda cok güzel hissiyat verecek ve dik oturmaya teşvik edecek olması da güzel olur.

imZen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
GPU, Monitör
hawk güzel olur yaklaşık iki hafta deneyimleme şansı bulmuştum (amcamda kaldığımda) kendisi de gayet mutluydu
Mesaj otomatik birleştirildi:

dik oturma için oyuncu koltuğu daha iyi olacaktır seçtiğin ofis koltuğuna göre

Merhaba arkadaşlar yeni yıla girmeden bir koltuk almayı düşünüyorum. Bel ve boyun agrısı cekiyorum. Oyuncu koltuklarından bir kaç model ve çalışma koltuklarından da bir model var aklımda. Burada kullandıysanız eger aşagıdaki koltuklardan öneri yapabilirmisiniz hem agrılarımı dindirmesi için hemde fiyat performans açısından günlük 6-10 saat arası vakit geciriyorum bilgisayar başında ve dik oturmayı bazen beceremiyorum alışkanlıktan dolayı yamuk oturuyorum gibi bişey oluyor dik oturdugumda cok güzel hissiyat verecek ve dik oturmaya teşvik edecek olması da güzel olur.

Dragonman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ramazan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hawk güzel olur yaklaşık iki hafta deneyimleme şansı bulmuştum (amcamda kaldığımda) kendisi de gayet mutluydu

dik oturma için oyuncu koltuğu daha iyi olacaktır seçtiğin ofis koltuğuna göre
teşekkür ederim bende hawk da karar kılacagım galiba xdrive anka da güzel geliyor ama bilmiyorum farkları nedir uzun süre nasıl götürür

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,709
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör

MoOsFoOsy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Şahin Berkay Altun
Dün hawk fab v4 sipariş ettim önemli nokta kumaş olması bence

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Xdrive 15linin yeni kumaş versiyonları güzel ona bakabilirsin. Derisini kullanıyorum 2 yıldan fazla süredir. Hawkı da denedim. 15li daha dolgun iyi hissettiriyor. Ama müşteri hizmetleri konusunda hawk daha iyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Bertuğ Yağız İRFAN
teşekkür ederim bende hawk da karar kılacagım galiba xdrive anka da güzel geliyor ama bilmiyorum farkları nedir uzun süre nasıl götürür
4 aydır hawk v serisi kullanıyorum çok memnunum

Ben bir klavyeyim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Ryzen

Dragonman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ramazan
Ağa hawk fab v4 e göre nasil eminmisin kullandın mi ya da araştırdın mı saglam

4 aydır hawk v serisi kullanıyorum çok memnunum
Exvega ya gore nasil exvega fiyatı da cazip etti beni

Xdrive 15linin yeni kumaş versiyonları güzel ona bakabilirsin. Derisini kullanıyorum 2 yıldan fazla süredir. Hawkı da denedim. 15li daha dolgun iyi hissettiriyor. Ama müşteri hizmetleri konusunda hawk daha iyi.
Hawk fab v4 ve exvega ile nasıl farkları var aga

ARKADAŞLAR TEŞEKKÜR EDERİM Exvega vesta 2024 aldım itopya dan gelince değerlendirmemi buradan yaparım umarım unutmam teşekkürler umarım iyi bir tercih yapmışımdır

Son düzenleme:

Genc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Faruk Efe Genç
Ağa hawk fab v4 e göre nasil eminmisin kullandın mi ya da araştırdın mı saglam

Exvega ya gore nasil exvega fiyatı da cazip etti beni

Hawk fab v4 ve exvega ile nasıl farkları var aga

ARKADAŞLAR TEŞEKKÜR EDERİM Exvega vesta 2024 aldım itopya dan gelince değerlendirmemi buradan yaparım umarım unutmam teşekkürler umarım iyi bir tercih yapmışımdır
Kullanıyorum hocam en iyi tercihi yapmışsınız bence fiyatı çok iyi ben seviyorum dezavantajı yok bence bel yastığı ilk başta yer kaplıyor gibi druyo ama kullandıkça düzeliyo ben genede bel yastığı kullanmamayı tercih ediyorum geriye yatması olsun falan güzel bir koltuk hayırlı olsun

Dragonman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ramazan
Kullanıyorum hocam en iyi tercihi yapmışsınız bence fiyatı çok iyi ben seviyorum dezavantajı yok bence bel yastığı ilk başta yer kaplıyor gibi druyo ama kullandıkça düzeliyo ben genede bel yastığı kullanmamayı tercih ediyorum geriye yatması olsun falan güzel bir koltuk hayırlı olsun
Tsekkur ederim kardeşim indirimi de söylediğin için geldiğinde bende değerlendirmemi yazacağım teşekkürler 😊

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,769
Üyeler
163,720
Son üye
lambacii
Top Bottom