ya bi ara iphone 6s tofaş ile aynı fiyattaydı karşılaştırma videoları vardı şuan telefon 1000 tofaş 30000 TL
1000? Nerede?
ya bi ara iphone 6s tofaş ile aynı fiyattaydı karşılaştırma videoları vardı şuan telefon 1000 tofaş 30000 TL
1000? Nerede?
iphone 6s - 6 2. El 1000 TL civarı
Sıfır 6 veya 6s mi var ?Bende sıfır sandım.
Bu arada 2. El iphone 6s almak şuan aşırı mantıklı 1500 tl civarına android telefon yok yani en kötüsü bile yokBende sıfır sandım.
Bu listeden 1 araç alacaksan cebinde 10 bin liran olsun bunların hepsi saatli bomba eski alman arabalarından kaçmaya bak yenilerine gücün yetmiyorsa egea clio megan toyota gibi modellere bakPazarlıkla 85'e bırakır ;
Mercedes - Benz E Serisi Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Mercedes - Benz E Serisi fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Volkswagen Passat Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Volkswagen Passat fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Alman arabasına hiç binme imkanın oldu mu ? 300 binde golf bile sıfır cliodan daha iyi hissiyat veriyor, turbolu alman araçları kolay kolay eskimiyor,performansı da şuan yeni çıkan 180d mercedeslerden bile daha iyi, en azından alman motoru alman altyapısı var; Alman markalarda Fransız motora da altyapıya da gerek yok.Bu listeden 1 araç alacaksan cebinde 10 bin liran olsun bunların hepsi saatli bomba eski alman arabalarından kaçmaya bak yenilerine gücün yetmiyorsa egea clio megan toyota gibi modellere bak
Tecrübe ile sabit onlarca alman arabasına bindim eski vag grubu araçlardan hayır gelmez neredeyse hepsi sorun çıkartır başına. Yenisine gücün yetmiyorsa eskisini almayacaksın 300 bin km golf 0 clio dan daha iyi hissiyat vermez bir kere wolkswagenlerde dsg şanzıman var bu sanzıman özensiz kullandımda 100 bin km den sonra bol bol sorun çıkartıyor expertiz ile ne kadar ömrü kaldığı anlaşılmıyor eski kullanıcı özensiz kullandıysa başına dert alırsın ben uyarıyorum.Alman arabasına hiç binme imkanın oldu mu ? 300 binde golf bile sıfır cliodan daha iyi hissiyat veriyor, turbolu alman araçları kolay kolay eskimiyor,performansı da şuan yeni çıkan 180d mercedeslerden bile daha iyi, en azından alman motoru alman altyapısı var; Alman markalarda Fransız motora da altyapıya da gerek yok.
Bu arada, seçtiğim arabalar bakımları yapılmış denilen araçlar, 10k olmaya gerek yok bu araçlar 1.000.000km'de motor yeniletirler ki o zamana kadar kullanmazlar.
2000 yılında DSG şanzuman vardı aynen. DSG'yi nasıl kullanırsan öyle geri dönüş alırısn, her virajda gaza oturtayım her kalkışta gazı kökleyeyim dersen sana zf şanzuman bile derman olmaz.Tecrübe ile sabit onlarca alman arabasına bindim eski vag grubu araçlardan hayır gelmez neredeyse hepsi sorun çıkartır başına. Yenisine gücün yetmiyorsa eskisini almayacaksın 300 bin km golf 0 clio dan daha iyi hissiyat vermez bir kere wolkswagenlerde dsg şanzıman var bu sanzıman özensiz kullandımda 100 bin km den sonra bol bol sorun çıkartıyor expertiz ile ne kadar ömrü kaldığı anlaşılmıyor eski kullanıcı özensiz kullandıysa başına dert alırsın ben uyarıyorum.
Araçta bir sorun çıktığı zaman bu araçların parçaları sana diğer araçlara göre çok pahalıya patlıyor ithal geldiği için. o yüzden eski vag grubu ve citroen pejo araçlardan uzak duran her zaman kazanır.2000 yılında DSG şanzuman vardı aynen. DSG'yi nasıl kullanırsan öyle geri dönüş alırısn, her virajda gaza oturtayım her kalkışta gazı kökleyeyim dersen sana zf şanzuman bile derman olmaz.
Bak bu dediğine katılıyorum.Araçta bir sorun çıktığı zaman bu araçların parçaları sana diğer araçlara göre çok pahalıya patlıyor ithal geldiği için. o yüzden eski vag grubu ve citroen pejo araçlardan uzak duran her zaman kazanır.
fiat egea almanı tavsiye ederim eğer ailen genişse tam size göre olur çok geniş ve büyükSelam arkadaşlar araba önerebilir misiniz max 85 bin
Aile arabası büyük bagajlı doblo tarzı değil
Bu zamanda araba alınmaz ama daha da articakmisSelam arkadaşlar araba önerebilir misiniz max 85 bin
Aile arabası büyük bagajlı doblo tarzı değil