https://www.gaming.gen.tr/urun/3471...-8gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ Bu sistem alınır mı enermax psu nasıl lexar ramler nasıldır m.2 nasıldır gerekirse 1tb lexar yaparım
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com
Bunu bulabildim.
Rtx 5060. i5 14400f, ( 5 7500f muadili diyebiliriz. )
Patriot 16 gb ram 6000 mhz cl30 ileride yanına bir adet daha eklersiniz. Kasa
James Donkey ve işlemci soğutucu
Segotep soru işareti. Bu şekilde özelleştirme yapılmadan
26.500 TL'ye alınabilir mi alınabilir gibi ama dediğim gibi kasa ve işlemci soğutucu tam değil. O yüzden özelleştirme yapıp
Bitfenix mh100 siyah kasayı seçerseniz +2500 TL. 29.000 TL ediyor. Kasaya öncelik verdim. İleri de parçaları değiştirmek istediğinizde daha rahat hareket edersiniz diye düşündüm. İşlemci soğutucudan da
Segotep frozen tower t6 seçtim. Soğutma değerleri yeterli gözüküyor. +500 TL. Mevcut seçili
Segotep soğutucu ise incelemesini izlerseniz kötü bir soğutucu. Diğer bir seçenek işlemci soğutucuyu özelleştirmeden olduğu gibi bırakmak ve ileride
Thermalright peerless assassin 120SE alınması. Bu +1500 TL demek ama istediğiniz zaman. Ben ek masraf istemezsem
Segotep frozen tower t6 seçer bırakırdım sanırım. Bu kasa ve işlemci özelleştirmelerini yaptığınızda toplam
29.540 lira ediyor. Maximum ve paraf kredi kartlarına peşin fiyatına 3 taksit var.
He diğer bir yandan ben indirim beklemeyi ve 8 gb bir ekran kartını almamayı tercih ederdim. Ama alırsam ve aşağı yukarı 30.000 TL harcayacaksam bulmuşken 5000 serisi ekran kartı veya 9060 xt ekran kartlı sistem alırdım. 4060'lı bir sistem için kesinlikle 30.000 TL civarı harcamazdım.