9700X'e 5070TI alacaktık kursağımızda bıraktılar, bari şu 9070XT yüzümüzü güldürse de artık toplasak.
Kutu kutu parçalarala her gün bakışıp duruyoruz.
9700X'e 5070TI alacaktık kursağımızda bıraktılar, bari şu 9070XT yüzümüzü güldürse de artık toplasak.
Kutu kutu parçalarala her gün bakışıp duruyoruz.
Sadece oyun testleri yapılmadıhocam amd bu sefer bizi güldürecek gibi ilk defa bir lansmanda BİZ DE VARIZ BAKIN NVİDİAYI ÇOK FENA GEÇİYORUZ gibimsi bir çalışma yapıldı test sonuçları da gelince artık doğrumu demişler öğrenicez.
9700X 9070 ne güzel de kafiyeli olur.hocam amd bu sefer bizi güldürecek gibi ilk defa bir lansmanda BİZ DE VARIZ BAKIN NVİDİAYI ÇOK FENA GEÇİYORUZ gibimsi bir çalışma yapıldı test sonuçları da gelince artık doğrumu demişler öğrenicez.
gerçekten çok kafiyeli olur amd fiyat olarak çok iyi bir fiyata sundu zaten 599 dolar 9070xt adamlar bu kartla 4080 e kafa tutuyor fakat işte türkiye de 600 mü olu 700 mü olur orasını bilemeyiz malum satıcıları biliyoruz.9700X 9070 ne güzel de kafiyeli olur.
Yap güzel fiyattan da alalım be gülüm AMD.![]()
İyimiş valla indirimlerle 30civarı onu çözsem 10.000ede 4K monitör çözülür herhalde bakalımmax 35k olur gibi hocsam 4k da çoook rahat oynatır 2k da bile 3-5 oyun harici darboğaz yok.
O satıcılar 650 yada 675 dolar yapar tahmincegerçekten çok kafiyeli olur amd fiyat olarak çok iyi bir fiyata sundu zaten 599 dolar 9070xt adamlar bu kartla 4080 e kafa tutuyor fakat işte türkiye de 600 mü olu 700 mü olur orasını bilemeyiz malum satıcıları biliyoruz.
30k iken bile fiyatı çok güzel ama işte 23 e falan almak varken 30k verince insanın morali bozuluyorİyimiş valla indirimlerle 30civarı onu çözsem 10.000ede 4K monitör çözülür herhalde bakalım
tahmince değil yapacaklar siz yine insaflı demişsiniz minimum 700 yapacaklar diyorum ben.O satıcılar 650 yada 675 dolar yapar tahmince
Bende şimdi r5 7500f var 24 ay garantili bir yıl kullanıp satmaya kalksam güncel fiyatlar üzerinden ne kadar değer kaybeder acaba hocam bütçeyi biraz toparlayınca 9700x3D falan düşünüyorum9700X 9070 ne güzel de kafiyeli olur.
Yap güzel fiyattan da alalım be gülüm AMD.![]()
Zaten bizim temel sıkıntımız TR piyasası ve aç gözlü sarıcıların kar marjını ekstrem noktalara çıkarmak istemesi.gerçekten çok kafiyeli olur amd fiyat olarak çok iyi bir fiyata sundu zaten 599 dolar 9070xt adamlar bu kartla 4080 e kafa tutuyor fakat işte türkiye de 600 mü olu 700 mü olur orasını bilemeyiz malum satıcıları biliyoruz.
umarım fiyatlar 30k yı geçmez hocam umudum bu yönde ben diyordum eğer 25k falan olursa 7800xt yi satıp geçicem sunduğu teknolojiler rtx'te 3 kat daha iyi performans falan hani 7800xt sahibiyim alasım geliyorZaten bizim temel sıkıntımız TR piyasası ve aç gözlü sarıcıların kar marjını ekstrem noktalara çıkarmak istemesi.
Halihazırda Nvidia'ya yakın fiyatlamalarda ne olursa olsun yine pazar payında bi' sıkıntı yaşayabilirler ve o yüzden de daha F/P bi' satış politikası olması da mantıklı zaten.
Şu sistemi toplayım, bi' daha artık Nvidia 7XXX serisinde bakarım duruma göre.
Valla 1 yıl içerisinde nelerin değişeceğini ön görmek zor.Bende şimdi r5 7500f var 24 ay garantili bir yıl kullanıp satmaya kalksam güncel fiyatlar üzerinden ne kadar değer kaybeder acaba hocam bütçeyi biraz toparlayınca 9700x3D falan düşünüyorum
Nvdia 7xxx bakmam ben olsam TR satışları 100 den aşşağı olmazZaten bizim temel sıkıntımız TR piyasası ve aç gözlü sarıcıların kar marjını ekstrem noktalara çıkarmak istemesi.
Halihazırda Nvidia'ya yakın fiyatlamalarda ne olursa olsun yine pazar payında bi' sıkıntı yaşayabilirler ve o yüzden de daha F/P bi' satış politikası olması da mantıklı zaten.
Şu sistemi toplayım, bi' daha artık Nvidia 7XXX serisinde bakarım duruma göre.