Neler Yeni

7500f 9070xt darboğaz

Satriani

80+ Silver
e hocam madem bakıyorsunuz bana da önermek düşer : https://www.epey.com/monitor/lenovo-legion-r27qe.html normalde dell g27 modelini önericektim forumda bu monitörün panelini kıstıklarını söylemişlerdi o gündür lenovanın bu modeli tepenin kralı gibi fiyatına göre.
eğer bütçe 10k falansa : https://www.akakce.com/monitor/en-u...-qhd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,671197293.html bu fenasal bişi.
O monitörün son testleri yapılmıyor herhalde, çok fazla ölü piksel olayı var ve ben 2-3K için o riske girmek istemem.
Min 10K civarında bakıcam, biraz daha çıkarsam DELL Alienware var ama hala bekliyorum, çünkü test edemem şu an.

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
efe araci
Anakart konusuna Youtube'da şunu izledikten sonra biraz daha farklı bakmaya başladım, o yüzden fazla takılmıyorum ona.

ya evet zaten ana kart öyle über süper bir parça değil ben genelde FP olarak iyi olanı öneririm bütçe 100k olsa bile gidip 6-7k lık ana kart öneririm çok fazla fiyat biçmeye ihtyaç duyulan bir parça değil.

siyabent

80+ Silver
haahahah :kekw: genelde eski kartlar çift ekran kartı olunca sorun çıkarmıyor denenebilir :D
Ne işe yarıyor iki ekran kartı
Mesaj otomatik birleştirildi:

O monitörün son testleri yapılmıyor herhalde, çok fazla ölü piksel olayı var ve ben 2-3K için o riske girmek istemem.
Min 10K civarında bakıcam, biraz daha çıkarsam DELL Alienware var ama hala bekliyorum, çünkü test edemem şu an.
Ölü piksel olayı var ana daha değiştiremedim diyen görmedim

Değişim yapar

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
efe araci
güzel ölü piksel olayını bilmiyordum dell alianware de çok iyidir şu önerdiğim 10k lık asusa bakmanızı öneririm çok güzel mir monitördür.

Satriani

80+ Silver

Değişim yapar
Değişim yapılır da, arka arkaya ölü pikselli gelirse de can sıkıcı olur yani.
Bi' şeyi aldığımda sorunsuz olmasını isterim genelde, teknolojik cihazda tabii ki bu ihtimaller hep var ama bu monitörde gördüğüm kadarıyla daha çok var. :kekw:

güzel ölü piksel olayını bilmiyordum dell alianware de çok iyidir şu önerdiğim 10k lık asusa bakmanızı öneririm çok güzel mir monitördür.
Listede 4-5 monitör var zaten, en son birinde karar kılıcam.

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
efe araci
Değişim yapılır da, arka arkaya ölü pikselli gelirse de can sıkıcı olur yani.
Bi' şeyi aldığımda sorunsuz olmasını isterim genelde, teknolojik cihazda tabii ki bu ihtimaller hep var ama bu monitörde gördüğüm kadarıyla daha çok var. :kekw:

Listede 4-5 monitör var zaten, en son birinde karar kılıcam.
ölü piksel olayı şans ya benim 5 yıllık 75hz monitörümde son 2 yılıdr ölü piksel var o kadar köşe de ki gözümü kısıp bakmadan fark edemiyorum ama hani ortalıkta olduğunu düşününce çok fazla sinir bozar.

siyabent

80+ Silver
ölü piksel olayı şans ya benim 5 yıllık 75hz monitörümde son 2 yılıdr ölü piksel var o kadar köşe de ki gözümü kısıp bakmadan fark edemiyorum ama hani ortalıkta olduğunu düşününce çok fazla sinir bozar.
benim imzadaki tarihi eser reiste 1 tane ölü piksel yok yıllardır kullanırım şimdi yan ekran olarak görev yapıyor..

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,695
İsim
Arda doğan
2k da oynarsan yapmaz o kartın hakkı 2k zaten 2k da oynamayacaksan 1080p'de oynayacaksan 7700xt bak

Top Bottom