Ygbayraktar
80+
- Reaksiyon skoru
- 63
Boşta
boşta 88se soğutucu alın hocam siz de bir an önceBoşta
Aynen hocam delid vs işlemlerine uğramış olabilir. Bazıları delid edemiyor veya pin yamukturuyor veya delid edip içindeki elemanı yan sanayi kullanıyor. Macunla vs alakası yok onun macun boşluğu doldurduysa iletimi sağlar fazla sürmek sıcaklığı arttırmaz, en fazla etrafı pisletir temizlemeye üşenirsen öyle bırakırsın.@TyShame @zartzurthesap işlemcide sıkıntı olabilir hocam. ilk amazon üzerinden almıştım termal macun izleri vardı iade edip dfs bilgisayarın kendi sitesinden aldım. almadan önce de wp üzerinden iletişime geçtim. 2. el ürün göndermediklerini ve eski tip 7500f in stokta olmadığını söylediler. buna rağmen eski stoktan 7500f geldi üzerinde termal macun izi yoktu ama sarımsı flux tarzında bir iz vardı izopropil alkolle geçirdim ama bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
boşta 88se soğutucu alın hocam siz de bir an önce
hocam mx6nın kendi sitesinde yaymayın nokta ya da çarpı yapın diyor.bu macun da çok bu arada mercimek kadar koyup ince ince yayacaksın
önemi yok da bu macun çok fazlahocam mx6nın kendi sitesinde yaymayın nokta ya da çarpı yapın diyor.
Hocam x şeklinde yapın kurtulun . X yapınca her türlü her yere dağılır zaten .hocam mx6nın kendi sitesinde yaymayın nokta ya da çarpı yapın diyor.
7500f eski ryzenler gibi güç limitine takılmıyor muhtemelen stock 88w limitle bile 5/4.9ghz civarı takılıyor işlemci o yüzden fark az@TyShame @riddLedSKL @K1dot @jombo @ölücüadam42 @zartzurthesap kusursuz montajladım ve termal macunu resimde gözüktüğü gibi sürdüm. ilk resim default bios ayarları (CPB açık PBO kapalı). 2. resimde ikisi de açık. testi 1dk yaptığım için 5 derece falan eklememiz lazım bence yani hala 80 derece üstünde çalışıyor ama 95lerden kurtuldum. anlamadığım şey şu cinebech skorum iki resimde de aynı pbonun bir etkisi olmadı neden?
evet hocam ama 70 75 üzerini görmüyor kimse bu soğutucuyla ben 1dk dolmadan 80 görüyorum bir gariplik var7500f eski ryzenler gibi güç limitine takılmıyor muhtemelen stock 88w limitle bile 5/4.9ghz civarı takılıyor işlemci o yüzden fark az
stres testine soktuğun an 80 derece görür zaten kapattığın an direkt düşüyorsa sorun yokhocam zaten ilkini X yapmıştım ve çok fazla sürmemişim kaldırınca fark ettim herhangi bir taşma olmamış kolayca temizleyebildim.
evet hocam ama 70 75 üzerini görmüyor kimse bu soğutucuyla ben 1dk dolmadan 80 görüyorum bir gariplik var
curve ayarı çeksem düzelir mi acaba hem oc hem undervoltla