Normal. -30 dan aşağı inemedin mi hocam ?curve -30
override +200
15k skor gördüm normal mi bu silikon kalitesi iyi mi çıktı şansıma?
Oldukça güzel sıvı soğutmayla -20 üstü göremeyen işlemci geçti elimdencurve -30
override +200
15k skor gördüm normal mi bu silikon kalitesi iyi mi çıktı şansıma?
35e inebildim testte sıkıntı çıkmadı ama 40 50 boot etmiyor ara değerleri denemedim. sizce ne yapmalıyım hocam değişim isteyeyim mi? işlemcinin default sıcaklığı çok kötü ama -35e inebildiği için 5.2ghz 70 derece kabul edilebilir gibi.Normal. -30 dan aşağı inemedin mi hocam ?
redditte 50 60 stabil çalıştıranlar olmuş hocam silikon kalitesi plat heralde bizimki ortalama büyük ihtimalOldukça güzel sıvı soğutmayla -20 üstü göremeyen işlemci geçti elimdeneğer oyunlarda da stabil ise -30 üstü denenebilir
-50-60 baya nadir -35 ortalamanın üstü35e inebildim testte sıkıntı çıkmadı ama 40 50 boot etmiyor ara değerleri denemedim. sizce ne yapmalıyım hocam değişim isteyeyim mi? işlemcinin default sıcaklığı çok kötü ama -35e inebildiği için 5.2ghz 70 derece kabul edilebilir gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
redditte 50 60 stabil çalıştıranlar olmuş hocam silikon kalitesi plat heralde bizimki ortalama büyük ihtimal
Mesaj otomatik birleştirildi:
5.4ghz 1.19v denedim 80 derecede çalıştı yaklaşık 16k skor aldım ama değmez galiba tekrar 5.2ye çektim
Hocam kasan da önemli bu arada söylemeyi unuttum veya arkadaşlar yazdı mı bilmiyorum mesela o 50 60 çalıştıran acaba uzay montaj mı yapmış ? Veya kasasında 5 6 adet fan mı var ? Senin kasanın hava akışı nasıl egsoz ve besleme fanları iyi mi fanların devirleri bile değişiklik gösterir. Hatta dediğin gibi slikonun kalitesi bile farklılık gösterir. Mesela ben sanırım laptobumda ekran kartı slikonunda şanslıyım genelde 50 55 derecelerde takılıyor oyunda. İşlemcide ise tam tersi 85 90 hatta 95 çıktığı bile oluyor. Aynı bilgisayarın testlerde 80 82 de gezdiğini gördüm ama35e inebildim testte sıkıntı çıkmadı ama 40 50 boot etmiyor ara değerleri denemedim. sizce ne yapmalıyım hocam değişim isteyeyim mi? işlemcinin default sıcaklığı çok kötü ama -35e inebildiği için 5.2ghz 70 derece kabul edilebilir gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
redditte 50 60 stabil çalıştıranlar olmuş hocam silikon kalitesi plat heralde bizimki ortalama büyük ihtimal
Mesaj otomatik birleştirildi:
5.4ghz 1.19v denedim 80 derecede çalıştı yaklaşık 16k skor aldım ama değmez galiba tekrar 5.2ye çektim
yok hocam tamamen şans işi silikonları çok kaliteli gelmiş50 60 çalıştıran acaba uzay montaj mı yapmış ? Veya kasasında 5 6 adet fan mı var ?