Ekran kartı kullanımının %90 üstünde olması iyidir.valla bende 7500f ve 4070 super var, warzone darboğaz yiyorher şey güncel, diğer oyunlar bir tık daha iyi, ekran kartı kullanımı da 80-90 iyi mi?
Bence 45K bile etmez Anca üst versiyonlarıKatılıyorum 50 55k yı verenler hangi akla veriyor bilmiyorum en fazla 45k edecek bir kart
90 ve üzeri olması gerekiyor darboğaz olmaması için Oyundaki ayarları ultraya alın her şeyi yükseltinvalla bende 7500f ve 4070 super var, warzone darboğaz yiyorher şey güncel, diğer oyunlar bir tık daha iyi, ekran kartı kullanımı da 80-90 iyi mi?
full ultra ayarlar 2k monitör oynuyorum ustam yine de sıkıntı yaşıyor ekran kartı kullanımı hep dalgalı, cpu da yükselerdeBence 45K bile etmez Anca üst versiyonları
Bence RTX 5070Tİ 38K'dan falan başlamalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
90 ve üzeri olması gerekiyor darboğaz olmaması için Oyundaki ayarları ultraya alın her şeyi yükseltin
Ve muhtmelen 1080P kullanıyorsunuz 2K monitör alın 4070 süper 2K için ve hem darboğaz kalkar hem daha iyi bir görüntü kalitesi olur
O zaman bir sorun var hocam Ağır bir oyunda ayarlarınızın ve MSI afterburner değerlerinin SS'i i atarmısınızfull ultra ayarlar 2k monitör oynuyorum ustam yine de sıkıntı yaşıyor ekran kartı kullanımı hep dalgalı, cpu da yükselerde
birazdan warzone girip gönderiyim usstamO zaman bir sorun var hocam Ağır bir oyunda ayarlarınızın ve MSI afterburner değerlerinin SS'i i atarmısınız
eğer bana dediyseniz, ilerleyen zamanda x3d felan geçm eyi düşünüyorumişlemciyi değiştirme gibi bir düşünceniz var mı hocam
Bende de var hocam 7500f de rx 9070xt ile kullanıyorum 2 kda işlemci gereken oyunlarda bende de bir miktar darboğaz yiyor bende upgrade yapsammı diye düşünüyorum 9700x ebirazdan warzone girip gönderiyim usstam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
eğer bana dediyseniz, ilerleyen zamanda x3d felan geçm eyi düşünüyorum
f/p olarak çok güzel işlemci, ilerde canım isterse para birikince x3d geçerim, ama konsol alma düşüncem de var o yüzden bekliyorumBende de var hocam 7500f de rx 9070xt ile kullanıyorum 2 kda işlemci gereken oyunlarda bende de bir miktar darboğaz yiyor bende upgrade yapsammı diye düşünüyorum 9700x e
O nasıl oluyor hocam, ben 2K'da i5 12400F ile RTX 4070'le darboğaz yaşamıyorum, siz nasıl R5 7500F ile yaşıyorsunuz.full ultra ayarlar 2k monitör oynuyorum ustam yine de sıkıntı yaşıyor ekran kartı kullanımı hep dalgalı, cpu da yükselerde
O zaman bir sorun var hocam Ağır bir oyunda ayarlarınızın ve MSI afterburner değerlerinin SS'i i atarmısınız
valla keşke bilsem ^^O nasıl oluyor hocam, ben 2K'da i5 12400F ile RTX 4070'le darboğaz yaşamıyorum, siz nasıl R5 7500F ile yaşıyorsunuz.