Neler Yeni

7500F + RTX 5070 Ti 16 GB Deneyimim

Elinize sağlık, güle güle kullanın. Herkesin gönlünce sistemlere sahip olması dileğiyle...

valla bende 7500f ve 4070 super var, warzone darboğaz yiyor :D her şey güncel, diğer oyunlar bir tık daha iyi, ekran kartı kullanımı da 80-90 iyi mi?

valla bende 7500f ve 4070 super var, warzone darboğaz yiyor :D her şey güncel, diğer oyunlar bir tık daha iyi, ekran kartı kullanımı da 80-90 iyi mi?
Ekran kartı kullanımının %90 üstünde olması iyidir.

GTA 5 Enhanced Online 8K Maximum ayarlar. Ray tracing kapalı.

Ekler

Katılıyorum 50 55k yı verenler hangi akla veriyor bilmiyorum en fazla 45k edecek bir kart
Bence 45K bile etmez Anca üst versiyonları

Bence RTX 5070Tİ 38K'dan falan başlamalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

90 ve üzeri olması gerekiyor darboğaz olmaması için Oyundaki ayarları ultraya alın her şeyi yükseltin

Ve muhtmelen 1080P kullanıyorsunuz 2K monitör alın 4070 süper 2K için ve hem darboğaz kalkar hem daha iyi bir görüntü kalitesi olur

Bence 45K bile etmez Anca üst versiyonları

Bence RTX 5070Tİ 38K'dan falan başlamalı

90 ve üzeri olması gerekiyor darboğaz olmaması için Oyundaki ayarları ultraya alın her şeyi yükseltin

Ve muhtmelen 1080P kullanıyorsunuz 2K monitör alın 4070 süper 2K için ve hem darboğaz kalkar hem daha iyi bir görüntü kalitesi olur
full ultra ayarlar 2k monitör oynuyorum ustam yine de sıkıntı yaşıyor ekran kartı kullanımı hep dalgalı, cpu da yükselerde

full ultra ayarlar 2k monitör oynuyorum ustam yine de sıkıntı yaşıyor ekran kartı kullanımı hep dalgalı, cpu da yükselerde
O zaman bir sorun var hocam Ağır bir oyunda ayarlarınızın ve MSI afterburner değerlerinin SS'i i atarmısınız

O zaman bir sorun var hocam Ağır bir oyunda ayarlarınızın ve MSI afterburner değerlerinin SS'i i atarmısınız
birazdan warzone girip gönderiyim usstam

işlemciyi değiştirme gibi bir düşünceniz var mı hocam
eğer bana dediyseniz, ilerleyen zamanda x3d felan geçm eyi düşünüyorum

Son düzenleme:
birazdan warzone girip gönderiyim usstam

eğer bana dediyseniz, ilerleyen zamanda x3d felan geçm eyi düşünüyorum
Bende de var hocam 7500f de rx 9070xt ile kullanıyorum 2 kda işlemci gereken oyunlarda bende de bir miktar darboğaz yiyor bende upgrade yapsammı diye düşünüyorum 9700x e

Bende de var hocam 7500f de rx 9070xt ile kullanıyorum 2 kda işlemci gereken oyunlarda bende de bir miktar darboğaz yiyor bende upgrade yapsammı diye düşünüyorum 9700x e
f/p olarak çok güzel işlemci, ilerde canım isterse para birikince x3d geçerim, ama konsol alma düşüncem de var o yüzden bekliyorum :D

O nasıl oluyor hocam, ben 2K'da i5 12400F ile RTX 4070'le darboğaz yaşamıyorum, siz nasıl R5 7500F ile yaşıyorsunuz.

1742253023270.png
bios dahil bütün güncellemeler en son sürüm yapılı, ek olarak bilgisyarı bir de nihai perforamansa alarak denedim, şuan da durumlar biraz daha iyi gibi gözüküyor.
1742254128661.png

diğer map de böyle olabiliyor mesela

O nasıl oluyor hocam, ben 2K'da i5 12400F ile RTX 4070'le darboğaz yaşamıyorum, siz nasıl R5 7500F ile yaşıyorsunuz.
valla keşke bilsem ^^

Son düzenleme:
Geri