bütçene ve psu bağlı bütçe varsa ryzen 7 9800x3d alırsan çok iyikonu başlığımda soru arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
750w psu hocam yani hangi işlemciyi almam lazım mantıklı bi upgrade olması için 6k falan koyabilirimbütçene ve psu bağlı bütçe varsa ryzen 7 9800x3d alırsan çok iyi
en mantıklı upgrade için kaç koyup ne almam lazım hocam çok hakim değilimSattığın bütçeyle mi alacaksın? Üstüne bir miktar koyacak mısın? Koyacaksan ne kadar koyacaksın?
yani toplam bütçeniz nedir işlemci için750w psu hocam yani hangi işlemciyi almam lazım mantıklı bi upgrade olması için 6k falan koyabilirim
9800x3d alabiliyorsan al derim çok güzel işlemci750w psu hocam yani hangi işlemciyi almam lazım mantıklı bi upgrade olması için 6k falan koyabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
en mantıklı upgrade için kaç koyup ne almam lazım hocam çok hakim değilim
9k civarı ama ne kadar daha düşük paraya bi upgrade yaparsam o kadar iyi benim içinyani toplam bütçeniz nedir işlemci için
çok pahalı hocam imkanı yok9800x3d alabiliyorsan al derim çok güzel işlemci
7800x3d de işini görür ama şuan 15000 civarı galiba .9k civarı ama ne kadar daha düşük paraya bi upgrade yaparsam o kadar iyi benim için
Gerçekten pahalı ama alınabilirse güzel işlemci ben bile 9800x3d almaktan vazgeçtim pahalı baya9k civarı ama ne kadar daha düşük paraya bi upgrade yaparsam o kadar iyi benim için
çok pahalı hocam imkanı yok
9600x bakabilirsin9k civarı ama ne kadar daha düşük paraya bi upgrade yaparsam o kadar iyi benim için
çok pahalı hocam imkanı yok
Okdr vermiş olsam ben 5 bin daha fazladan ekledim7800x3d de işini görür ama şuan 15000 civarı galiba .
bunun bi altı olarak ne alabilirim peki7800x3d de işini görür ama şuan 15000 civarı galiba .
Veya 9600x muadili9600x bakabilirsin
9700x var 9600x var testlere bakarsan daha kolay karar verirsinbunun bi altı olarak ne alabilirim peki