Neler Yeni

7500f soğutucu gerekli mi

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Çağatay
sıvı olursa iyi olur görünüşe önem veririm kasam m100r msi üst tarafa 2 fan daha takıp stok soğutucu ile işimi görebilir miyim sizce
Amacın güzel görüntü belli ki rampage veya gampowerın sıvı soğutmaları vardı işlemci sıcaklığını gösteren ekranlı onlarada bakabilirsin 2.500TL bandında satılıyordu 240mm modelleri. Çok kaliteli değiller ama 7500F için fazlasıyla iş görürler.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Göstergeli bir tane önerir misin.sıfırdan sistem topluyorum. Bütün parçaları tek tek alacam
Knk LCD ekranlı Sıvı soğutmalar daha pahalı olur ve Ryzen 5 7500F alacağına göre bütçen çok yok yani uygun fiyatlı bir LCD ekranlı sıvı soğutma alacaksın gibi görünüyor ama Uygun bütçeli LCD ekranlı Sıvı soğutmaların Orta segment bir Hava soğutmadan çok farkı kalmıyor bu yüzden bence o bütçeyle LCD ekrana yatırmak yerine Soğutma performansı daha iyi olan bir sıvı soğutma alman daha iyi olur

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Burak
sıvı olursa iyi olur görünüşe önem veririm kasam m100r msi üst tarafa 2 fan daha takıp stok soğutucu ile işimi görebilir miyim sizce
Hocam pearless assassin çek yeter dersen ileride daha yüksek işlemci alırım direkt ileriye dönük olarak frost commender al her model de thermalright markasına ait f/p ürünler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani Yaza Kadar idare ediyor diye biliyorum 65-80 arası alırsın gerçi sekseni 8 saat+ vs kullanımda veya sıcak havada alırsın bence yani en azından yaza kadar idare etirir dediğim gibi bence o zamana kadar bütçe biriktirip güzel bı sıvı soğutma almak daha mantıklı
Sıvı soğutmaya hiç gerek yok hocam verilen paraya değmez onun yerine pearless assassin yada üst olarak frost commender alsa yeterli

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
ramazan tk
Knk LCD ekranlı Sıvı soğutmalar daha pahalı olur ve Ryzen 5 7500F alacağına göre bütçen çok yok yani uygun fiyatlı bir LCD ekranlı sıvı soğutma alacaksın gibi görünüyor ama Uygun bütçeli LCD ekranlı Sıvı soğutmaların Orta segment bir Hava soğutmadan çok farkı kalmıyor bu yüzden bence o bütçeyle LCD ekrana yatırmak yerine Soğutma performansı daha iyi olan bir sıvı soğutma alman daha iyi olur

Ekler

• Screenshot_2024-10-21-12-30-37-118_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-10-21-12-30-37-118_com.android.chrome.jpg
    425.3 KB · Hit: 8

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Hocam pearless assassin çek yeter dersen ileride daha yüksek işlemci alırım direkt ileriye dönük olarak frost commender al her model de thermalright markasına ait f/p ürünler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıvı soğutmaya hiç gerek yok hocam verilen paraya değmez onun yerine pearless assassin yada üst olarak frost commender alsa yeterli
Hocam zaten o işlemcide hava soğutmanın yeterli olduğunu söyledim

- arkadaş belli ki güzelliğe bira daha önem veriyor bu yüzden sıvı soğutma istedi bende ileriye dönük olması açısından alıcaksan soğutma performansına daha fazla önem vermesi gerektiğini söylüyorum

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Burak
Hocam zaten o işlemcide hava soğutmanın yeterli olduğunu söyledim

- arkadaş belli ki güzelliğe bira daha önem veriyor bu yüzden sıvı soğutma istedi bende ileriye dönük olması açısından alıcaksan soğutma performansına daha fazla önem vermesi gerektiğini söylüyorum
Kesinlikle doğru sıvı soğutma dansa bence kule çeksin geriye kalacak para ile başka ihtiyaç duyacağı bir şey alsa daha iyi olur bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,414
Üyeler
160,844
Son üye
Alparslan00
Top Bottom