Neler Yeni

7500TL 5700XT EFSANE SİSTEM!

T.P.G.

80+ Titanium
Ak akçe anliklari güncelleniyor şu donemdd direkt bir sitelere girip fiyat çıkartmak lazım 10400f li sistemi 8K altına cikartirsin bence
Deneyeyim ona göre güncelleriz hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ak akçe anliklari güncellemiyor şu donemde direkt bir sitelere girip fiyat çıkartmak lazım 10400f li sistemi 8K altına cikartirsin bence
Hocam aynı parçalarla çıkmıyor maalesef. Fakat kasayı Ranker Virgo yaparsak 7900 bandına geliyor

Son düzenleme:

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Bence kupon olsaydı 3600 daha mantıklı olurdu ama herkes kupon alamadı. Alsaydı 3600 yapılırdı 1700'e gelirdi zaten s2h 500 TL Nerdeyse 150 TL fark ederdi o fark ile de 3600 alırdım.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4

Hocam aynı parçalarla çıkmıyor maalesef. Fakat kasayı Ranker Virgo yaparsak 7900 bandına geliyor
Bu fiyata kötü kasa değil neden alınmasın güzel tercih ama bu fiyatında altı çıkması lazım akşam bakicam

T.P.G.

80+ Titanium
Bu fiyata kötü kasa değil neden alınmasın güzel tercih ama bu fiyatında altı çıkması lazım akşam bakicam
Güzel olur hocam. Eğer daha da düşük fiyata gelirse baya iyi olur bu dolara göre

Hocam 450tlye msi mag forge inmişti o nasıl olur?
Açıkçası 100tl daha verir Dark Guardian alırım o kasa yerine. Ha kötü değil, ama Dark Guardian varken alır mıyım tartışılır. Hoşuna gidiyorsa alabilirsin.

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
Güzel olur hocam. Eğer daha da düşük fiyata gelirse baya iyi olur bu dolara göre

Açıkçası 100tl daha verir Dark Guardian alırım o kasa yerine. Ha kötü değil, ama Dark Guardian varken alır mıyım tartışılır. Hoşuna gidiyorsa alabilirsin.
ben baya seviyorum o kasayı ya fotodaki gibi mi? Fanlar vs. çünkü fotoda baya tatlı

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
@Sunay da var. RM750 koymaya çalıştık girmedi kasaya :D. Az daha zorlayacak artık girmesi için kabloları bir toplaması gerek eliyle.
küçük bir kasa yani spec-delta'da fotoda çok büyük sandım ben bi baktım minicik bişey ATX olduğu halde küçük biraz

Top Bottom