Çözüldü✓ 750TL'YE kadar klavye önerisi

hocam son attığınız tahmini teslimat 1 ay sonrasını gösteriyor.
onu almayın o zaman 1000 tlyi aşıyorsa

bu tam 1130 TL'ye alınabiliyor herşeyiyle beraber ek olarak yanında bedava mouse gibi şeyler seçebiliyorsunuz
hocam 900tl+200tl teslimat+kargo sigortası
1682900883759.png

bu tam 1130 TL'ye alınabiliyor herşeyiyle beraber ek olarak yanında bedava mouse gibi şeyler seçebiliyorsunuz
Bu attığım klavyenin yanında örnek olarak şunları da bedavaya alabiliyorsun(daha birsürü şey varda ilgini çekebilecekleri atıyorum)

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

T
hocam son attığınız tahmini teslimat 1 ay sonrasını gösteriyor.

hocam 900tl+200tl teslimat+kargo sigortası
Alıntıyı görüntüle
Tarife sigortasını kaldır

Hot swap versiyonu bu diğer versiyonlar ila karıştırma hocam. Switchleri kaliteli + hot swap ile istenilen switch takılabiliyor.
ben alıp kullandım ya o yüzden dedim kablosuz bağlantısında bi sıkıntı var bu klavyenin bunun yerine
şunu öneririm o kadar beğendim ki klavyeyi lazımsa direkt alınır zaten değilse de alınır keyfe keder :D

Bu attığım klavyenin yanında örnek olarak şunları da bedavaya alabiliyorsun(daha birsürü şey varda ilgini çekebilecekleri atıyorum)

T

Tarife sigortasını kaldır
hocam bi de şeyi sorucam ya bu attığın rk61 kablosuz klavyeyi bangooddan hangi teslimat şeyiyle ödeyince vergisi içinde oluyor bi bilgin var mı

Türkiye direk kargo seçip tariff sigortasını kaldırdıtan sonra 1167 TL'ye geliyor. + olarak yeni kullanıcı indirimi ile 1100e düşüyor + bedava klavye mouse ne istersen alabiliyosun yanına
bandicam 2023-05-01 03-34-14-488.jpg

hocam bu benim size attığım klavye değil sakın onu almayın

Bunu alın aynı görünüyor biliyorum ama aynı değil triple mod bu o sizinki single mod çok fark ediyor.

Bu attığımı alın tarife sigortasını kaldırıp turkey direct mail seçin 1100 TL'ye gelcek hediye ile

1682901767024.png

bir sorun olur mu

1682901836524.png

34 TL'ye mouse çok iyi yedek olarak dursun hocam çok teşşekürler bu klavyeyi alacağım sağolun

Alıntıyı görüntüle
bir sorun olur mu

Alıntıyı görüntüle
34 TL'ye mouse çok iyi yedek olarak dursun hocam çok teşşekürler bu klavyeyi alacağım sağolun
Hocam size inatla bu klavyeyi önerme nedenim şunlar:

Klavye RGB ve kendi uygulamasından makro ve renk atamasını yapabiliyorsunuz
Klavye RK Switch ile geliyor bu switchler gateron kalitesine yakın dünyanın en iyi switchlerinden ve brown switch
İstediğiniz switchi alıp tak çıkar yapabiliyorsunuz mesela tuşunuz bozuldu bir tane o tuşun switchini çıkarıp yedek switchlerden takabiliyorsunuz bir tuş bozulunca çöp olmuyor klavye.
Hem bluetooth hem 2.4g hem de kablolu kullanabiliyorsunuz
Tuş takımları yani keycapi kaliteli

Alıntıyı görüntüle
bir sorun olur mu

Alıntıyı görüntüle
Rica ederim sırf mouseu satsan zaten klavye 800e falan geliyor

Şunun siyahı düşsün diye peynir kemiren fare gibi konu kemiriyorum. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,951
Üyeler
195,486
Son üye
asikyazgan
Geri