75K 'ya Monitör Dahil Sistem

monitör ve psu ve sogutucu olmamış anakart giriş seviye sıvı sogutma almalısınız

monitör fason ürün almayın

psu da 9070xt anlık 400w güç tüketimine çıkıp iniyor o yüzden 850w tercih edin güvenli olsun

tek tek toplamak çoğu zaman daha pahalıya gelir tavsiyem aynı parçaların olduğu hazır sistem alman hem daha az uğraşmış olursunuz.
https://www.incehesap.com/rraenee-tavsiye-sistem-fiyati-39592/#tabs
şuna bi bakabilirsiniz sizin parçaların aynısı neredeyse ve galiba bi tık daha ucuz

tek tek toplamak çoğu zaman daha pahalıya gelir tavsiyem aynı parçaların olduğu hazır sistem alman hem daha az uğraşmış olursunuz.
şuna bi bakabilirsiniz sizin parçaların aynısı neredeyse ve galiba bi tık daha ucuz

bu sistemi yapan kör ölmüş bu nasıl sistem rezalet anakart işlemci için yetersiz sogutucu yetersiz neresinden tutsan elinde kalıyor toplama her zaman daha avantajlı

anakart ve soğutucu sizlere ömür, psu da orta seviye çok iyi sayılmaz ve 750W.
B650M-R bile önerilmezken adamlar F koymuş şu sistemi yapanın utanması lazım

anakart ve soğutucu sizlere ömür, psu da orta seviye çok iyi sayılmaz ve 750W.
B650M-R bile önerilmezken adamlar F koymuş şu sistemi yapanın utanması lazım
Bu işlemci ve ana kart ile bende sistem toplamak istiyorum ancak ana kart konusunda pek bilgim yok.

bu iki ana bileşen için ve geleceğe dönük bir sistem toplamak adına ana kart ne olmadır ?

Bu işlemci ve ana kart ile bende sistem toplamak istiyorum ancak ana kart konusunda pek bilgim yok.

bu iki ana bileşen için ve geleceğe dönük bir sistem toplamak adına ana kart ne olmadır ?
hocam b650 yine olur ama daha üst seviyelerine yönelmek daha doğru.Ben geçen gaming gecesinden Colorful B650A-GHA anakartını aldım mesela.Onun gibi vrm faz sayısı yüksek ve mofset soğutucusu kaliteli anakartlar tercih etmen daha doğru.Hiç yoksa bile ennn kötü ama ennn kötü B650M-R alman lazım.Mofset soğutucusuz asla alma.Ben B650M-R bile önermiyorum ama hani anlık bütçe çıkmaz, hazır sistemde tek dezavantaj odur, o zaman alınabilir.Ama tek tek topluyorken zaten istediğin parçayı alma esnekliğin var, almışken iyisini al

hocam b650 yine olur ama daha üst seviyelerine yönelmek daha doğru.Ben geçen gaming gecesinden Colorful B650A-GHA anakartını aldım mesela.Onun gibi vrm faz sayısı yüksek ve mofset soğutucusu kaliteli anakartlar tercih etmen daha doğru.Hiç yoksa bile ennn kötü ama ennn kötü B650M-R alman lazım.Mofset soğutucusuz asla alma.Ben B650M-R bile önermiyorum ama hani anlık bütçe çıkmaz, hazır sistemde tek dezavantaj odur, o zaman alınabilir.Ama tek tek topluyorken zaten istediğin parçayı alma esnekliğin var, almışken iyisini al

Bende aynı şekilde 70 80 k civarında monitör dahil sistem toplamayı düşünüyorum.
işlemci 7800x3d ekran kartı rx 9070 xt olmasını istiyorum
2 k monitör de yeteli olur diye düşünüyorum
Ancak ana kart soğutucu gibi bileşenleri de iyi bilmek gerekiyor sanırım
tavsiye alabilirim

Bende aynı şekilde 70 80 k civarında monitör dahil sistem toplamayı düşünüyorum.
işlemci 7800x3d ekran kartı rx 9070 xt olmasını istiyorum
2 k monitör de yeteli olur diye düşünüyorum
Ancak ana kart soğutucu gibi bileşenleri de iyi bilmek gerekiyor sanırım
tavsiye alabilirim
Hocam ben de forumdan bilgi alıyorum, konu açarsan yardımcı oluyor arkadaşlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,303
Üyeler
183,090