Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,007
Senlik değil Telekom ile ilgili kullandığın firmaya ilet istersen baksınlarbunu nasıl açtırablirim
Senlik değil Telekom ile ilgili kullandığın firmaya ilet istersen baksınlarbunu nasıl açtırablirim
ozmn arıyım diiym siz benim internetimi kısıtlıyosunuz açın desem bence açmazlar çok aradım ya çünkü buunun içinSenlik değil Telekom ile ilgili kullandığın firmaya ilet istersen baksınlar
Yani sorun yok dicekler ama sen de altyapım 78 ben neden 40 Mbps alıyorum deozmn arıyım diiym siz benim internetimi kısıtlıyosunuz açın desem bence açmazlar çok aradım ya çünkü buunun için
çok aradım çok bak aynen şöyle oluyo aryıroum aynı seini dediğin gibi konuşuyorum arza kadyı açalım diyolar ekip geliyo ekip diyoki hızını düşür hızın desteklemyio 2 defa aynen böyle olduYani sorun yok dicekler ama sen de altyapım 78 ben neden 40 Mbps alıyorum de
Snr den dolayı hız düşümü isterler valla diyeceklerim bunlar yani belli başlı sebepler kabaca böyleçok aradım çok bak aynen şöyle oluyo aryıroum aynı seini dediğin gibi konuşuyorum arza kadyı açalım diyolar ekip geliyo ekip diyoki hızını düşür hızın desteklemyio 2 defa aynen böyle oldu
vlla bende neyapacağımı bilmiorum seninde gördüğün gibi her şey uygun santaral mesafasei bina yeni vdsl2 ama yok yani bi şekilde bi dalavere yapıp geçiştiriyolarSnr den dolayı hız düşümü isterler valla diyeceklerim bunlar yani belli başlı sebepler kabaca böyle
Port veya dslam kilidi mevcut ama gördüğüm kadarıyla hızın artarsa snr kopma noktasına düşer bu sebeple sabitlenmiş senin hızınvlla bende neyapacağımı bilmiorum seninde gördüğün gibi her şey uygun santaral mesafasei bina yeni vdsl2 ama yok yani bi şekilde bi dalavere yapıp geçiştiriyolar
vlla fiberde bağlamıyorlar ama reklamlarda istanbulun %90 ı fiber diyolar anlamadım bi bina istanbula dahil değilmiPort veya dslam kilidi mevcut ama gördüğüm kadarıyla hızın artarsa snr kopma noktasına düşer bu sebeple sabitlenmiş senin hızın