yeterli 6 bakır boru çift fan varArkadaşlar imzamda yazmış olduğum sistemi satın aldım. 7600x için FSP MP7 kule tipi soğutucu yeterli olur mu?
Bu sistemi satın aldım. RAM 32GB yaptım ve soğutucu olarak MP7 seçtim.
muhtemelen yeterli olur.Arkadaşlar imzamda yazmış olduğum sistemi satın aldım. 7600x için FSP MP7 kule tipi soğutucu yeterli olur mu?
Bu sistemi satın aldım. RAM 32GB yaptım ve soğutucu olarak MP7 seçtim.
boşta 45-50 oyunlarda 70'i geçmez.Sıcaklık değerleri kaç derecede gezer?
bu işlemci için gerek yok hocam o soğutucu uzun bir süre götürür sizi arada termal macun ve toz bakımı yaparsanız sorun çıkarmaz.Bu videodaki testte 75-80 arası oluyor fakat soğutucu NC5. MP7 ile arasında fark var o zaman.
İlerleyen zamanlarda sıvı soğutucu gerekir mi?
Gerekmez hocam bence yeterli olacaktır memnun kalmazsanız ikinci elde satıp phantom spirit bakarsınız.Bu videodaki testte 75-80 arası oluyor fakat soğutucu NC5. MP7 ile arasında fark var o zaman.
İlerleyen zamanlarda sıvı soğutucu gerekir mi?
bu işlemci için gerek yok hocam o soğutucu uzun bir süre götürür sizi arada termal macun ve toz bakımı yaparsanız sorun çıkarmaz.
Phantom spirit ve Peerless Assassin , MP7’den daha mı iyiler?Gerekmez hocam bence yeterli olacaktır memnun kalmazsanız ikinci elde satıp phantom spirit bakarsınız.
muhtemelen daha iyiler ama hazır sistem alacaksanız muhtemelen onlar yoktur listede.Phantom spirit ve Peerless Assassin , MP7’den daha mı iyiler?